Sund mor blog

For en sundere hverdag

Generelt

Oplevelser ved Storebæltsbroen – Eksklusive tilbud

Storebæltsbroen tilbyder en række unikke aktiviteter, der giver hele familien mulighed for at opleve broens imponerende arkitektur og nyde den smukke udsigt. Besøg udkigstårnet og nyd den fantastiske panoramaudsigt over Storebælt. Gå en tur på den 6 kilometer lange gangbro og mærk vinden fra Storebælt. Deltag i en guidet rundvisning og lær mere om broens historie og tekniske detaljer. Lad børnene udforske broens interaktive udstilling og lege i legepladsen. Afslut dagen med en lækker frokost i restauranten, hvor I kan nyde udsigten over det storslåede landskab.

Romantiske ture over broen

Storebæltsbroen er et populært mål for romantiske ture. Nyd den smukke udsigt over havet og den friske havbrise, mens I krydser over broen. Oplevelsen bliver endnu mere eksklusiv, hvis I benytter jer af Få eksklusive tilbud på oplevelser ved Storebæltsbroen. Lad jer forkæle med en romantisk middag eller en afslappende sejltur, og skab uforglemmelige minder sammen.

Spændende historiske guidede ture

Oplev Storebæltsbroens fascinerende historie på en guidet tur. Lær om broens konstruktion og de tekniske udfordringer, der blev overvundet under opførelsen. Lyt til spændende fortællinger om de mennesker, der stod bag dette enestående ingeniørprojekt. Turene giver dig et unikt indblik i, hvordan denne imponerende bro blev til virkelighed.

Luksusophold med udsigt over Storebælt

Oplev en uforglemmelig ferie med et luksusophold ved Storebælt. Vågn op til en betagende udsigt over det smukke stræde, hvor skibe og færger sejler forbi. Nyd en afslappende morgen med en kop kaffe på balkonen, før du begiver dig ud på eventyr i området. Hotellets spa-afdeling tilbyder afslapning i verdensklasse, hvor du kan slappe af i boblebad eller få en forfriskende massage. Vælg mellem elegante suiter eller rummelige familieværelser, alt sammen med den højeste standard for komfort og service.

Gastronomiske oplevelser i området

Området omkring Storebæltsbroen byder på et væld af gastronomiske oplevelser. Nyd en lækker frokost på en af de hyggelige caféer i Korsør, hvor du kan nyde den fantastiske udsigt over broen. Eller besøg en af de lokale restauranter, hvor du kan smage på regionale specialiteter lavet af friske, lokale råvarer. Prøv for eksempel den berømte Storebæltsfisk eller nyd en lækker middag på en af de charmerende gårdbutikker i området. Uanset hvad du vælger, vil du blive mødt af en ægte smagsoplevelse, der giver et indblik i den lokale madkultur.

Spændende vandsportsaktiviteter

Storebæltsbroen byder ikke kun på fantastiske udsigter, men også på en række spændende vandsportsaktiviteter. Oplev den friske havbrise og den smukke natur fra enten en kajak eller et stand up paddleboard. Prøv kræfter med vandski eller wakeboardkørsel og få adrenalinen til at pumpe. For de mere erfarne vandsportsudøvere tilbydes også muligheden for at forsøge sig med kitesurfing eller vindsurfing. Uanset om du er nybegynder eller øvet, vil du finde aktiviteter, der passer til dine evner og ønsker.

Naturskønne vandre- og cykelruter

Storebæltsbroen omgives af et smukt og varieret landskab, der indbyder til udforskning til fods eller på cykel. Langs broens østlige side løber en 7 km lang cykelrute, der byder på fantastiske udsigter over Storebælt og de omkringliggende øer. For dem, der foretrækker at gå, findes der ligeledes et net af afmærkede vandrestier, som giver mulighed for at opleve områdets naturskønne omgivelser i nærmere detalje. Uanset om du vælger at cykle eller gå, vil du blive belønnet med en oplevelse, der rækker langt ud over blot at krydse Storebælt.

Kulturelle seværdigheder i nærheden

Storebæltsbroen ligger i hjertet af et kulturelt rigt område, hvor besøgende kan udforske en række spændende seværdigheder. Tæt på broen finder man Nyborg Slot, et imponerende renæssanceslot med mere end 700 års historie. Slottet huser et museum, hvor gæster kan fordybe sig i dansk historie og arkitektur. Lidt længere væk ligger Korshavn, en charmerende fiskerby med velbevarede bindingsværkshuse og hyggelige caféer langs havnen. Her kan man nyde den autentiske atmosfære og smage på lokale specialiteter. Derudover byder området på adskillige kirker, herregårde og andre kulturelle perler, som giver besøgende et unikt indblik i Fyns rige kulturarv.

Børnevenlige attraktioner ved broen

Storebæltsbroen byder på en række spændende og børnevenlige attraktioner. Børnene kan udforske de interaktive udstillinger i Storebæltscenter, hvor de kan lære om broens historie og konstruktion. De kan også nyde den fantastiske udsigt fra broens observationsdæk, hvor de kan spotte skibe og fly, der passerer under broen. Derudover kan familierne besøge Fyns Trafikmuseum, hvor børnene kan lege med legetøjskøretøjer og lære om transportmidler gennem tiden. Oplevelserne ved broen giver mulighed for både læring og sjov for hele familien.

Eksklusiv adgang til VIP-områder

Få en unik oplevelse med eksklusiv adgang til Storebæltsbroens VIP-områder. Oplev den storslåede udsigt over Storebælt fra de eksklusive lounger og nyd en forfriskende drink i selskab med andre gæster. Denne eksklusive adgang giver dig mulighed for at slappe af og nyde omgivelserne i fred og ro, væk fra den almindelige trafik. Bestil din VIP-billet i dag og oplev Storebæltsbroen på en helt særlig måde.