5 erhverv der får travlt på den anden side af corona krisen

Mor på Tik Tok – så er der sgu hjemmevideoer!

Jeg har for tiden én valuta i rigelige mængder, som ellers er sjælden og sparsom. Det er tid. Der er så meget af den, og når jeg ikke bruger den på at høre Mads og Monopolet, så er der kommet en ny (u)vane til. Nogen burde stoppe mig. Det er nemlig sådan, at jeg nu er en Mor på Tik Tok. 

Mor på Tik Tok

Mor på Tik Tok – hvorfor?

Altså. Jeg har hørt om Tik Tok mange gange. Noget med nogle støjende videoer, og mest noget med sang og dans.

Så kom jeg tilfældigt forbi den. Og det var faktisk helt tilfældigt, da én jeg følger havde lagt en Tik Tok post (hedder det dét? Eller er det mit 40-årige jeg der oversætter det til det some sprog jeg taler, ingen ved det…) ud på IG. Og jeg grinede meget. Rigtig meget. Og hentede appen ned, uden at lave hverken videoer eller login.

mor på tik tok

De næste to dage gik med mig siddende med mobiltlf i hånden, og scrollende igennem den ene mere hysterisk morsomme Tik Tok challenge efter den anden. Babystemmer til voksne der sipper alkohol, godmorgen råb ud i den tomme verden og shuffle dans det er primært det der får mig til at klukke allermest. Plat men sjovt. Mit skærmforbrug må være steget med en million procent.

Jeg kan heldigvis se, at det er en trend – at jeg langt fra er den eneste mor på Tik Tok. Der er faktisk en hel bevægelse med hashtags som #over40 #momontiktok osv. Måske er det ubærlig kikset, so last decade eller generelt bare spild af mere tid. Men, scenariet taget i betragtning, så har jeg både tid nok og mange grin der skal bruges på Tik Tok, kan jeg godt spå allerede nu. Noget af det jeg også godt kan lide ved Tik Tok, bortset fra al den legale vanvid der florerer, er at det er et ret simpelt og liugetil medie. Der er ikke så meget med redigering af billeder, at det skal være perfekt eller på anden måde prætentiøst – tryk på optag, og send dit bud på her-og-nu-humor ud i verden!

Er du også på Tik Tok? Og vil du dele universet med mig, så kan du finde mig lige her. 

Husk at du altid kan følge med på Facebook lige her

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 erhverv der får travlt på den anden side af corona krisen