Billig håndsprit - så nem var jeg at narre..!

Mads og Monopolet – Coronas bedste gevinst!

Corona er stadig The Big boss. Jeg prøver at rane pladsen tilbage indimellem, men det går ikke rigtigt. Jeg mener det ægte, når jeg påstår at der også er sidegevinster ved corona – men der er også bloody downsides. Og én af dem er indebrændt og ophobet energi, der maser sig på som en indre tornado. I de tilfælde snører jeg skoene, og går en laaaang tur. Med Mads og monopolet.

Mads og monopolet

På billedet har jeg forsøgt at indfange den tomme hovedvej i Frederikssund – men jeg indser at det er svært at få ordentligt med på billedet, da Frederikssund jo egentlig altid ser lidt halvtom ud….

Jeg er lidt sent på den, ja. Mads og monopolet Gik jo i luften for årtier siden. Bogstavelig talt. Og her kommer jeg, og taler om det som om det er noget revolutionerende.
Men det er det altså lidt for mig.
Jeg har tidligere forsøgt mig med e-bøger, da jeg desværre ikke får prioriteret at læse, efter jeg er blevet mor. Men det fungerer ikke for mig.
Jeg ved godt at blogland i flere år er blevet oversvømmet med rabatkoder til mofibo – men det har altså ikke overbevist mig.
Jeg elskede Den der lever stille oplæst af forfatteren selv – absolut stormfuldt og meningsfyldt for mig. Hella Joofs Papmachereglen (også oplæst af Hella selv), var jeg også helt pjattet med. Og så kunne jeg lige knibe den forrige udgave af Afdeling Q igennem ørebøfferne – men det var mest pga den fantastiske og meget indlevende oplæser. Det er tilsyneladende et enten eller forhold man har til oplæsere, der lidt tror at de er skuespillere. Jeg kan åbenbart godt lide det.

Men så stoppede det også der. Alle andre lydbøger blev bare irriterende. Og anstrengende.

Og så trykkede jeg på Mads og monopolet en dag jeg var nede at træne i Loop for to måneder siden. Lige inden Corona tog fat.

Mads og monopolet favoritter

Det var bare så sjovt og nærværende. Både dilemmaerne, men også at det er mennesker man har et eller andet indtryk af i forvejen der debatterer; det kan altså noget.
Jeg har drastisk fået revurderet mit syn på både Mads Christensen og Peter Mygind. Førstnævnte kender jeg kun meget overfladisk fra TV og strømpereklamer, og har altid syntes at han var frygtelig prætentiøs og arrogant at høre på. Det er han jo slet ikke; nej, han er sofistikeret, humoristisk og med et ordforråd og sætninger der kan imponere de fleste.
Og Mygind – altså; jeg synes han skal være hele dette lands fælles-guru. Han er så fyldt med kærlighed, og kan hjælpe os alle med at blive lidt mere rummelige og overbærende. Jeg synes vi alle burde have Mygind-minds. Verden ville helt sikkert blive et meget bedre sted!

Jeg er så heldig, at der er over 9000 dilemmaer at lytte til, da jeg er så sen en lytter – det er jo ligesom at have uendelige afsnit af sin yndlingsserie tilbage, hurra!

Jeg glæder mig til at høre Mads og monopolet igen i morgen. Jeg hører dem i appen for podcasts, der er de helt skrællet for musik og reklamer (hvis der ellers er det på P4, jeg har altid kun hørt 24/7 – nu er min radio konsekvent slukket i protest over at den er lukket).

God gåtur med Mads og Monopolet – jeg får snildt klaret 6-8 km med det i ørerne, det passer lige med en hel omgang af dilemmaer – jeg håber at det er Mygind og Joof i morgen. Eller Buchard og Raasted. Eller Sofie Linde og Lina Rafn.

Men jeg er heldig; for uanset hvem det er, véd jeg at det bliver et alletiders program:)

Husk at du kan følge med på Facebook lige her

 

3 kommentarer

 • Katja

  Jeg faldt tilfældigt over M&M en lørdag formiddag da jeg var igang med at tjekke radio ud og siden den dag er jeg blevet solgt!… Har endda hørt alle episoder inde på deres podcast side!… Kan ikk vaske op hvis ikk jeg lytter til dem 😉 -og mine favoritter er: Uffe, Søren Pind ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Katja,
   Ja jeg har det jo ligesom dig, bare når jeg skal gå tur – de hører med nu:)
   Jeg synes også at Uffe er ret underholdende<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, ELSKER Mads & Monopolet.
  Og jeg er også vild med Mads Christensen og så har jeg, en helt særlig kærlighed til Simon Jul.
  Sara Blædel og Stéphanie Surrugue, er virkelig også kvinder med pondus, humor og kærlighed.

  Ved du, at du kan søge i programmerne, så du kan finde dine yndlings monopoldeltagere? 😊👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billig håndsprit - så nem var jeg at narre..!