Lille My broderi i korssting

Billig håndsprit – så nem var jeg at narre..!

Der findes et produkt som på et lynende sekund blev til en slags valuta; håndsprit. Især billig håndsprit. For med coronas komme, er vi alle blevet febrilske og bindegale mennesker, der for hver en pris vil have fingrene i en flaske af det dyre.billig håndsprit

Jeg faldt over en annonce på Facebook en sen aften. Det var sådan én “Køb nu” annonce, der gør det super nemt lynhurtigt, og uden alt for mange overvejelser, at klikke pågældende vare hjem. Hvis der altså var en vare. For det tog mig faktisk ikke mere end et splitsekund at gennemskue at siden var fup. Problemet var blot, at jeg blev så forblændet af muligheden for at erhverve mig billig håndsprit, at jeg købte uden at nærstudere noget som helst først. Det var simpelthen så dårlig en hjemmeside; sproget var tydeligvis kørt igennem Google translate, og der var også noget med adresserne der var helt off. De havde for eksempel skrevet at deres adresse var Lygten på Amager. Lygten ligger på Nørrebro, lige ved siden af min gamle lejlighed, hvor jeg boede i 15 år.

Toppen af dumhed: drengens pas er udløbet og vi skal til Spanien i overmorgen, hjælp!

Når hovmod står for fald (grundet billig håndsprit…)

Jeg praler ellers gerne med, at jeg aldrig er blevet snydt ved køb på DBA, FB og andre online tjenester hvor der har været køb involveret. Ofte kan man nemlig gennemskue om det er en svindler eller ej, hvis man bruger lidt tid på vedkommendes annoncer eller profiler.

Men nej, det var der ikke tid til, når den mulige gevinst forude var billig håndsprit. Så tre, to, en, klik.

Jeg skrev straks, som i et minut efter, en mail til dem og bad dem om at annulere mit køb og føre pengene retur. Jeg hørte selvfølgelig ikke fra dem. Jeg skrev derfor på deres Facebook side, og ventede et par minutter. I kommentarsporet var der andre kommentarer, hvor folk havde skrevet at de ikke havde modtaget pengene. Der gik ganske få minutter, og så var alle kommentarer slettet.

Så var der ikke så meget mere at være i tvivl omkring. Dagen derpå kontaktede jeg min bank, og bad dem om at spærre mit kort. Derefter har jeg lavet indsigelse på min banks hjemmeside, og afventer nu om pengene kommer retur. Det håber og tror jeg. Det ser nemlig ud til at svindlerne er fanget.

Den primære årsag til at jeg gik så aktivt til værks over blot 135 kr, var at jeg næsten ikke kunne udholde tanken om, at en fidusmager skulle sidde og smæske sig i den kæmpe stak penge, som 135 gange en masse ivrige købere af billig håndsprit ville give, fandeme nej!

Hvis du også har været uheldig, så vil jeg kraftigt anbefale dig at få spærret dit kort, og derefter lave en indsigelse i banken. Ikke blot pga de 135 kr – men også fordi at er dine kontooplysninger i hænderne på svindlere, kan der senere blive trukket beløb fra kontoen.

Husk at du kan følge med på Instagram her

Og Facebook lige her

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lille My broderi i korssting