Sense pizza ud af sød kartoffel

Drillenisse på hjemmefronten – snup vores idéer

Vi har tidligere haft nissen boende i én af de berømte nissedøre. Alvin var sådan medium begejstret for den, og truede med at flå den af for at finde frem til hvad der var inde bagved. Så kombinationen af dette, og at nissedøren ligger opmagasineret med alt vores andet ragelse, endte ud i at nissen ikke kan finde os, og derfor ikke er kommet i år.  I stedet har vi fået en drillenisse.

drillenisse idéer

Men så gik flere og flere dage alligevel af december, og Alvin synes godt at nissen kunne komme forbi.

Fik du set de bedste nissedrillerier på arbejdet?

Så jeg opfordrede Alvin til at skrive et brev til nissen, og det gjorde han. Med sin sødeste børnestavning. Og hvem kan overse dét? I hvert fald hverken jeg eller en drillenisse.

drillenisse idéer

Jeg startede ud med at lave de klassiske (egentlig lidt kedelige) nissedrillerier med blå mælk osv – indtil jeg tænkte, at den amerikanske version med en elf on the shelf altså bare er lidt sjovere. Så jeg støvede gode idéer op på min Pinterest – følg endelig med for tips og tricks.  Jeg husker at jeg så én af de der elf on the shelf dukker i genbrug for et par uger siden, men den var der selvfølgelig ikke. Pokkers også! Så i stedet blev det denne søde fyr fra Søstrene Grene til 40 kr der er blevet vores Elf for i år. Alvin er meget begejstret for ham, så måske det måske egentlig er fint nok med “bare” ham. Men jeg holder stadig øje med en ægte elf… Det jeg så godt kan lide ved de rigtige elfs, er at de har det der frække udseende – og at man kan justere på arme, ben og i det hele taget få den til at have alverdens positurer.

Hvad en ægte drillenisse kan finde på

Der findes et hav af inspiration til denne form for drillenisse ballade på Pinterest – og her får du vores udgave.

Den søde (og frække) drillenisse startede med at søge ly i en kande, fordi Tim havde slået fæle prutter hele natten. Det synes Alvin var ret sjovt!

Dagen efter havde han set Netflix hele natten, og spist de lækkerier Alvin havde sat frem. Alvin synes at nissen skulle have “ferieøl”, og hældte gavmildt op af min malibu. Jo jo…

drillenisse idéer

drillenisse idéer

Alvin synes at den nye drillenisse er ret sød, og går rundt med ham herhjemme om dagen – for han er kun levende om natten.

Natten til i dag havde han lavet morgenmad klar til Alvin – dét var Alvin særdeles begejstret for, ha ha…

drillenisse idéer

Så der var simpelthen serveret burger og spejlæg a la drillenisse – det var noget Alvin kunne forstå, og han kastede et par spejlæg i munden, inden han skulle til Kung Fu i morges.

Hvad skal han mon finde på næste gang? Har du nogen idéer? Så hører jeg dem gerne:)

drillenisse idéer

Alvin og den lille drillenisse nyder at juleferien er skudt i gang:)

Husk at du altid kan følge med på Facebook lige her

Og Instagram lige her

 

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sense pizza ud af sød kartoffel