Lynet McQueen broderi - og lidt om at børn bare ikke skal have kræft!

Flæsekjole som du selv kan sy

For et par måneder siden forelskede jeg mig i det smukke stof med tranerne fra Stof og Stil. Både mønster i printet og farverne er skønne. Jeg købte tre meter af det, da det var så super billigt – 59 kr pr meter slap jeg med, på trods af at det egentlig koster 79 kroner pr meter – men de havde mærket det forkert, og så fik jeg det til den billige pris. De tre meter stof er endt med at blive denne skønne flæsekjole som du selv kan sy.

flæsekjole som du selv kan sy

Jeg er ikke den store fan af at købe mønstre, de bliver aldrig helt som man vil det – så jeg synes sjældent det er besværet værd. Det samme var desværre resultatet med dette mønster (som også er fra Stog og Stil).

Fik du set min nye hjemmesyede jakke?

I mønsteret er der mulighed for flere varianter, og jeg fulgte vejledningen – og endte alligevel med et resultat der skulle fikses med skæringen under brystet. Det stykke var blevet for langt, og den skar derfor på det værst mulige sted. Men min sylærer er jo berømt i hele Roskilde for at kunne udføre sy-magi, og vi fik det endelig rettet til i sidste uge.

Flæsekjole som du selv kan sy – med eller uden mega lang flæse…

Derefter har jeg brugt den flittigt, og vil nu gerne vise den frem til jer:) Min søde kollega Annette hjalp mig i dag med at tage nogle billeder, og det var ret sjovt;-) Anette blev introduceret for den berømte kig-ned-blogger-position, og lærte at fokusere med blogger kameraet. Jo jo det var vældig skægt.

flæsekjole som du selv kan sy

flæsekjole som du selv kan sy

flæsekjole som du selv kan sy

Det var egentlig ikke nødvendigt med de fulde tre meter, flæsen er blevet meget gavmildt rund – og kunne godt have været ligeså fin med mindre stof.

Jeg har afsluttet både ærmer og hals med kraftig rillet rib, og det resultat er jeg ret glad for. Dog kunne den i halsen godt lige tåle at kortes lidt af.

Husk at du kan følge med på Facebook lige her

Og Instagram lige her:)

 

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lynet McQueen broderi - og lidt om at børn bare ikke skal have kræft!