Når der er stille, men alt er ok - fra pædagog til psykoterapeut

Hjemmesyet jakke i quiltet velour

Jeg har fået lavet mig min egen hjemmesyet jakke i det smukkeste mørkeblå quiltede velour, og jeg er simpelthen så glad for resultatet!

hjemmesyet jakke

Jeg har købt stoffet i Stof og Stil (find det lige her). Ja faktisk er alle materialerne købt dér, det var én af de dage jeg skulle til syning, og ikke havde et projekt klar. Så tog jeg en tur rundt i butikken, og faldt over en jakke der lignede denne meget, og hapsede materialer til den.

Se de nuttede babybukser jeg syede til min venindes datter

Jeg ved ikke hvad den præcis har stået mig i, men omkring en 300 kr. Det er jo ellers mere end jeg normalt vil bruge på et sy projekt, men lige dér den dag, skulle det bare være nemt og overskueligt. Der er dog til en bomber jakke til Alvin også, så på den måde er det jo billigt nok.

Jeg supplerede selv idéen med de fine strygemærker, jeg har ellers en ordentlig bunke, de er bare ude i det opbevaringsrum (sammen med alt mit stof, suk!).

hjemmesyet jakke

“Jamen hvilket mønster har du brugt til den der hjemmesyet jakke?”

Intet. Jeg køber aldrig mønstre. Indtil jeg gjorde det forrige gang (faktisk til kjolen jeg har på på selvsamme billeder her), og det endte i et utilfredsstillende resultat og to måneder hvor projektet hang ufærdigt på bøjle – indtil min sylærer tryllede, og sørgede for at der blev rettet op på sagerne, tak Annette!

Så jeg smed materialerne på bordet, og bad Annette om at trylle – og det gjorde hun! Hun fandt et skjorte mønster, og ud fra dét og mine forklaringer fik vi lavet mønsteret. Fordelen når Annette hjælper mig, er at hun ved lige præcis hvor og hvordan der bør snittes og skæres, så resultatet bliver bedst muligt. Annette griner altid, og spørger hvad vi nu skal finde på af idéer i dag, fordi hun véd at jeg altid har en tanke og en idé oppe i hovedet, som hun skal hjælpe mig med at gøre til virkelighed. Vi er et godt team, hun og jeg<3

hjemmesyet jakke

hjemmesyet jakke

hjemmesyet jakke

hjemmesyet jakke

Det eneste jeg er endt med at blive knap så tilfreds med, er afslutningen foran ved ribben, den kunne godt have været lavet lidt mere fikst. Men det ved jeg, når jeg skal lave Alvins.

Husk at du altid kan følge med på Facebook lige her !

Og Instagram lige her:)

6 kommentarer

 • Pia

  Jeg er så imponeret hvad du får tryllet frem. Gad virkelig godt med på det syhold, men det kan bare ikke fungere pt. Men glæder mig til snart at sy med dig igen 🙂 Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er den fin. Velour er virkelig kommet smuk tilbage.
  Ej hvor fedt du går til syning. Er det aftenskole?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for det:) Ja velour er bare et kæmpe hit!

   Ja det er i Roskolde. Jeg startede der da jeg lige havde fået Alvin, og gik til mor-barn syning. Og har så holdt ved.

   Det er dog kun én gang om måneden nu, men helt perfekt til lige at få hjælp til det tekniske. det kan kun anbefales.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Viktoria

  Den er da så flot!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når der er stille, men alt er ok - fra pædagog til psykoterapeut