Ting vi bør drøfte: om at miste sine veninder

DIY shorts ud af en gammel dug

Alvin har fået et par nye shorts, de er syet af en dug fundet i genbrug og prydet med en hundelort – så er vi ligesom kørende, ik? Jeg tænkte at du måske selv kan blive inspireret til at sy et par DIY shorts, så her får du dem på min lille smukke model:)

DIY shorts sy af genbrug tøj til drenge

Jeg købte to duge et par måneder tilbage. Den første blev til denne helt skønne stribede sag. Den blå, som Alvins shorts her er syet af, er også blevet til en nederdel til mig selv. Jeg er dog ikke helt tilfreds med den, så den har ikke ramt bloggen endnu… Men faktisk er der den samme elastik i, som Alvin har fået i livet her; nemlig army. Det ser ret fint ud til os begge.

DIY shorts til drenge (eller piger)

Jeg elsker at upcycle. Det er virkelig sjovt, synes jeg, at give det gamle brugte en ny funktion som et stykke brugbart tøj.

DIY shorts

DIY shorts

Jeg har til disse shorts brugt et mønster fra AOH. De blev præcis som ønsket!

Jeg har klippet kanten af shortsne, således at den allerede færdigsyede kant på dugen kunne genbruges – det er mit bedste tip i forbindelse med upcycling; brug det der allerede er syet i tøjet eller stoffet, som kanter, lommer mv. Det er ofte rigtig godt arbejde, som der ingen grund er til at spilde (eller lave dårligere selv, ha ha…).

Lommerne kunne have været blå, men jeg valgte de grønne trekanter – farver er bare gode på børnetøj, synes jeg!

Der er sat en emoji lignende hundelort på lige over knæet – et strygemærke kan ganske ofte hjælpe Alvin godt på vej til at synes, at det er verdens fedeste stykke tøj mor har syet..!

DIY shorts

Drengen er tilfreds – mor er tilfreds!

Husk at du altid kan følge med på Facebook lige her!

Og Instagram lige her!

 

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting vi bør drøfte: om at miste sine veninder