Hjælp, passet er udløbet...!

Vejning ifm vægttab – hjælp mig lige her!

Ferien er slut, den jeg varslede lige her – og bare rolig, passet blev fornyet!) . Det var en fantastisk ferie; bagende sol (kun solskoldning light den allersidste dag), lækkert hus og dejlig familie. Vi tilbragte en del tid med at spise, og jeg er bekymret for at nogle af de tabte kilo har sneget sig på igen. Og jeg søger derfor desperat nogle råd, nemlig vedrørende vejning ifm vægttab – help a sister out..!

vejning ifm vægttab Frederikssund sense konsulent

Jeg træner nemlig gevaldigt til at smide nogle kilo! Og nu er jeg bare nødt til at gøre alvor ud af det. Det gjorde jeg faktisk i maj, hvor jeg tilmeldte mig et forløb hos en sense konsulent. Hun er smaddersød, og jeg har tabt lige knap syv kilo indtil videre. Det er jeg tilfreds med, og jeg er max motiveret – men jeg er ikke sikker på at det er det helt rigtige med en konsulent for mig.

Vejning ifm vægttab – fif modtages med jubelhop!

Der er bare lige et par men´er ved det med konsulenten:

 • Det er i Ølstykke, dvs at jeg skal køre 10 kilometer lige før aftensmad hveranden uge for at blive vejet. Jeg vil gerne, men det har faktisk passet dårligt, så kunne rigtig godt tænke mig at finde noget tættere på.
 • Jeg føler ikke, at jeg får det optimale ud af holdet. Det er en meget meget sød konsulent, og hun har nogle fine inspirationsoplæg – det er bare ikke det jeg har brug for. Jeg har brug for at træde op på en vægt, ned igen og få fastsat en ny dag, hvor det skal afsløres hvor dygtig eller sjusket jeg har været.
 • Prisen (selvom jeg nu kan se, at det ligger i den billige ende efter en hurtig google søgning…). Jeg gad godt at man kunne droppe ind et eller andet sted, smide en hundrede-mand, blive vejet og skride igen – er det helt umuligt?!

Hvis du ligger inde med svaret, eller andre gode idéer, så vil jeg vildt gerne høre fra dig! Jeg er nemlig træt af at stå med armene ud til siden på alle billeder, fordi jeg føler mig så maskulin og tyk – jeg har max motivation, mangler bare lige det sidste fif med vejning ifm vægttab….

Mit forløb hos konsulenten slutter til september. Så jeg har lidt tid endnu.

Følg da smaddergerne med på Facebook!

Og på Instagram:)

 

2 kommentarer

 • Gitte

  Tillykke med det fine vægttab.
  Jeg er selv igang med at smide nogle kilo, for mig fungere det heller ikke med en konsulent eller hold.
  Jeg har istedet lavet en aftale med min læge om at møde op hos hende hver anden uge og blive vejet der.
  Det fungerer super.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak skal du have:)
   Jeg kan da høre, at det er dét jeg skal! Så tak for dit tip, det var I mange der kunne anbefale.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp, passet er udløbet...!