Greenie med rødbede

Krokodillekage a la Alvin

Vi er lige kommet hjem fra afslutning i 0.a, og frøste skoleår på Falkenborg skole er nu ovre. Der blev traditionen tro sluttet af med en fest og kagekonkurrence – som Alvin gik all in på at vinde. Det gjorde han med en Krokodillekage. Og han var stolt, skal jeg sige dig!

Krokodillekage sjov fødselsdagskage for børn

Alvin siger aldrig nej tak til en udfordring, og han lagde således også ud med at sigte efter en sejr, der skulle give alle andre baghjul.

Se Alvins hjemmelavede kagemand lige her!

Så vi kiggede Pinterest godt igennem, og måtte gå fra de virkelig høje ambitioner, til de lidt lavere. Så da tankerne om kage formet som joystick og Ninjago landskaber var ændret til en lidt mere overkommelig krokodille, så gik vi i gang.

Krokodillekage sjov børnefødselsdagskage

Krokodillekage sjov fødselsdagskage for børn

Vi har brugt denne her opskrift på chokolade muffins, og de blev rigtig gode!

Vi har bygget den fine Krokodillekage op på to låg fra bedrollers, og beklædte dem med blåt stof, for så ligner det vand, synes Alvin! Et ordentlig lag frosting ovenpå, oreo kiks (eller faktisk den billige efterligning fra Føtex) både som rygskæl og øjne, Läkerol pastiller i øjnene og som næsebor og tilsidst mini skumfiduser som tænder og klør.

Krokodillekage sjov fødselsdagskage

Krokodillekage sjov fødselsdagskage

Dertil har Alvin fundet nogle duplo figurer han synes passede til, lidt ukrudt (det har vi nemlig nok af, haha!) og en funky flamingo lyskæde fra Tigeren, der bare lå og flød.

Er det ikke den mest eksotiske Krokodillekage du nogensinde har set måske..?!

Vi vandt desværre ikke, øv! Det gjorde Mustafas mor, for hun er virkelig god til bage, wauw! Det er den flotte kage med bogstaver og bøger. Mustafa var stolt, kan du tro. Det var Alvin også, til trods for at han ikke vandt. Til gengæld var det Alvins Krokodillekage der hurtigst var ryddet fra fadet, så på den måde vandt den måske lidt alligevel.

Krokodillekage

Og jeg synes at min dreng er så sej, sådan at tage det så pænt, med det store håb han havde om at vinde! Og så synes jeg også, at det uperfekte barnlige strejf på en måde er helt rigtigt til sådan en kage konkurrence i en nulte klasse:)

Husk at du altid kan følge med på Facebook lige her

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Greenie med rødbede