Cirkus Arena med familien

Indhold i Body Shop julekalender – det var der i!

Traditionen tro gav Tim og jeg hinanden adventsgaver i december – men han snød mig sgu lidt, og kastede en julekalender oveni. Du kan se herunder hvad der var af Indhold i Body Shop julekalender  – den var virkelig et højdepunkt hver dag hele måneden!

Indhold i Body Shop julekalender

Julekalenderen er fin både yderst og inderst. Den var pakket i en fin grøn kasse, sløjfe og indeni var der 25 små æsker med spændende indhold.

Indhold i Body Shop julekalender

Indhold i Body Shop julekalender – hvad var der i så??

Jeg elsker The Body Shop! Da jeg var teenager var det mit favorit sted at handle både makeup, men også cremer og shampoo.

Se de fineste mærker til pakkekalender lige her (med Danmarks smukkeste mand på!)

Det er ikke så ofte jeg længere får handlet der, jeg er meget længere om at bruge ting og sager end jeg var dengang – særligt når jeg også er medlem af Goodiebox. Men altså; der var virkelig mange fine ting i.

Indhold i Body Shop julekalender

Indhold i Body Shop julekalender

Indhold i Body Shop julekalender

Indhold i Body Shop julekalender er både fullsize og mindre produkter. Der er cremer, showergels, børster, blyanter, lipgloss, sæber og glimmer. Der er også et ret kært hårbånd med ører på – det får jeg nok kun brugt, når jeg sidder i sofaen og blogger med ansigtsmaske på. Jeg tror at jeg vil lade være med at tage det på til mine arbejdsdage;-)

De fine æsker hver gave er pakket ind i, kan man jo genbruge hvis man synes – fx til en julekalender, der er jo præcis 24 stk.

Der er fine citater på, som skal motivere til en mere gavmild juletid. Og gavmildhed og glæde er jo en ægte juleklassiker <3

Indhold i Body Shop julekalender

Synes du at Indhold i Body Shop julekalender var ligeså fint som jeg syntes? Jeg tror i hvert fald godt der må stå en klar igen til næste år:)

Husk at du altid kan følge med på Facebook lige her!

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cirkus Arena med familien