Sy en påske nederdel

Cirkus Arena med familien

Indlægget er sponsoreret! 

Vi har haft en vaskeægte Cirkus-weekend herhjemme! Vi var nemlig i lørdags i Cirkus Arena med familien – og det var, som det altid er, en stor stor oplevelse! Vi havde inviteret morfar og farmor med, det er altid så hyggeligt at lave den slags med familien.

I søndags var vi inde at se Dumbo, bare lige for at holde cirkus stemningen ved lige…

Cirkus Arena med familien

Cirkus Arena med familien kan anbefales

Jeg har tidligere været inde at se Cirkus Arena – det kan du læse om her og også lige her hvor Tim nærmest var blevet optrædende i forestillingen!

Du finder Cirkus Arenas turneplan lige her – hvis du selv skal et smut forbi det fine cirkus.

Bubber er igen i år sprechstallmeister, og det gør han så fint og overbevisende. Han passer perfekt ind i rollen! Jeg havde ellers satset på at i år skulle blive dér, hvor jeg fik en selfie med ham – men det lykkedes altså ikke, øv!

Vejret viste sig fra sin allermest eksemplariske side, og solen strålede løs. Vi var i god tid, så vi brugte en time på cirkuspladsen ude foran. Alvin fik en ridetur på den mega nuttede lille pony, og vi var inde at se familie-opvarmningen der er før nogle af forestillingerne. Det kan altså anbefales; det er små smugkig på hvad forestillingen indeholder, og man få noget historie med bag cirkuset.

Cirkus Arena med familien

Cirkus Arena med familien

I Cirkus Arena skifter de hvert år ud i porgrammet, så man får lov at opleve noget nyt. Alvin har tidligere været fuldstændig forblændet af trampolin artisterne, men i år var det altså dem der kørte på motorcykel – wow dem var han vild med! Og man forstår godt hvorfor, se lige:

Cirkus Arena med familien

Cirkus Arena med familien

Fem motorcykler dérinde! Det kan jo altså godt gå galt – og det er dét der er så fascinerende ved cirkus – der er noget vildt og ukontrolleret over det (selvom jeg selvfølgelig godt ved, at sikkerheden er i top!).

Alvin holdt vejret af spænding, og var så imponeret. Jeg prøvede at fange et billede af ham imens han så det, det bedste jeg fik var dette – men stemningen fornemmer du nok….

Cirkus Arena med familien

Bubber fortalte under forestillingen, at et menneske i gennemsnit kommer i cirkus tre gange på et liv. Som barn, som forælder og som bedsteforælder. Alvin har allerede nået sine tre gange, men vi satser på mange flere gange – det er den perfekte aktivitet, og jeg kan varmt anbefale at du tager i Cirkus Arena med familien.

Cirkus Arena med familien

Husk at du kan følge med på Facebook lige her!

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sy en påske nederdel