Gave til læreren

Forbrugsjul ændret til genbrugsjul – også adventsgaver til veninder

Lige her på falderebet til at julen er slut, skal jeg lige nå at skyde et par juleindlæg afsted. Her får du først et om de genbrugs adventsgaver til veninder fra IG – jeg havde glædet mig til at sende dem afsted, og håber at de vakte begejstring!

adventsgaver til veninderJeg har hvert år IG loppeadvent som er et stort hit hvert år. I år var mine makkere Therese der er moderne hjemmegående husmor og min all time favorit kunstner i Danmark, nemlig den talentfulde Nadia.

Jeg har købt flere værker af Nadia, blandt andet den her mega fine tegning af min far og Alvin og de smukke kærlighedsstreger til min veninde og jeg. Som en lille sjov detalje fik Therese faktisk én af Nadias værker, da jeg havde fået en ekstra engang. Den lille skotøjsæske vi bor i, har ikke så mange vægge – så det lille af de to ens billeder jeg havde, fik Therese altså. Det passer også perfekt til sådan en hjemmegående husmor, synes jeg:)

Genbrug i adventsgaver til veninder – kan man det?

Det er jo højaktuelt at fokusere på genbrug, og denne jul har været rekordsættende indenfor genren. 2018 blev således året hvor danskerne rent faktisk har købt mange julegaver enten på DBA eller i en genbrugsbutik. Og hvorfor ikke det? Jeg synes at det især til børn giver så god mening. Medmindre at der gives dubletter, har jeg sjældent oplevet at et barn på fire år siger “Njaaa, den Barbie er da fin, men jeg kunne nu hellere have tænkt mig at få et unospil”. Næ, de flår bare papiret af, og enten leges det med, eller havner på hylden allerbagerst.

De bedste jule og fødselsdagsgaver Alvin har fået har været genbrug, nemlig komplet Brandmand Sam da han var i den alder (købt for 250kr på DBA – der var for over tusind kr, og det var super velholdt), BRIO togbane fra hans brødre, den de legede med om børn, en forfærdelog Furby (hvor FUCK sidder den slukknap???!) og spil – alle slags spil, de kan ofte fåes billigt og særdeles veljoldte.

Nåmmen, jeg er altså virkelig nede med tanken om at give genbrug. Jeg synes ikke vi skal være så bange for, om det mon kan byttes – tag nu en chance, gå på jagt og opdagelse (jeg bruger ofte DBA, her finder du lidt mere velholdte ting end i genbrugsbutikker, og det er nemmere at finde en specifik ting) og skån klimaet.

adventsgaver til veninder

adventsgaver til veninder

Alfons Åberg købte jeg nogle år tilbage, da jeg havde holdt IG julefrokost – Nadia var med, og dagen efter var vi på loppemarked. Hér faldt jeg Alfons, som Nadia virkelig gerne ville have haft fingrene i. Han er nu hendes:)

Hårelastikkerne har jeg selv syet, de er så gode i håret, det håber jeg også at damerne synes. Pynt og dims af den smukke slags er altid godt, og flotte nye NOA NOA halstørklæder fandt jeg i Kirppu.

adventsgaver til veninder

Hvad synes du om konceptet? Kunne du finde på at lade adventsgaver til veninder være genbrug?

Husk at du kan følge med på Instagram lige her og Facebook lige her – der opdaterer jeg altid med nye indlæg!

4 kommentarer

 • Dine gaver var SÅ fine!😘 Og det giver sig vidst lidt selv, at jeg er HELT MED på idéen om genbrugsgaver ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Slinkypiinky

   Ilm søde Therese – de kommer også snart på bloggen! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Især når det handler om legetøj, bøger og overtøj til min børn kigger jeg brugt-markedet igennem. Men jeg skal indrømme, jeg køber ikke brugt for enhver pris, det skal også være pænt. Nøjagtigt som hvis jeg købte fra nyt.
  Jeg laver ind i mellem gaver til ud af huset, men kunne sagtens blive endnu bedre!
  Helt klart!
  Jeg har også den tegning fra Nadia hængende, elsker den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Slinkypiinky

   Ja ting til børn er især gode at finde brugt – men bare vent, det bliver sværere jo større dine drenge bliver…!
   Jeg er også kritisk, men synes jeg finder meget der er enten som nyt, enten rent faktisk nyt.
   Og ja, Nadia kan bare noget!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gave til læreren