Vent lige, hvor gammel er jeg egentlig? Ved I ikke hvem Marky Mark er..?

Vind en monster-kasse fra Finurligheder

Produkt modtaget i gave!

finurligheder

Alvin og jeg er rigtig glade for at være kreative sammen. Alvin siger indimellem, at han savner mit gamle kontor – og det gør jeg sgu også.

Alle mine krea-ting er opbevaret i et lagerlokale, sammen med vores øvrige sager, som ikke kan være på vores 70m2. Så da Bettina fra Finurligheder spurgte om vi ville teste en kasse, var det et højt og rungende “JA!”Kassen indeholder blandet dims og dut, og det meste er ting der vækker fantasien. Tingene er nemlig ret rå, og ikke på forhånd defineret som noget særligt. Dét udfordrer kreativiteten, og gør at mulighederne er uendelige.

Læs om hvilket gammelt røvhul man åbenbart er, hvis man véd hvem Marky Mark er lige hér!

Alvin har noget med blod og drabelighed for tiden, så det endte hurtigt med at være nogen der sloges, hoveder der var hugget af og kampe der skulle kæmpes.

finurligheder
finurligheder

Slip kreativiteten løs med Finurligheder

Der findes fem forskellige kasser hos Finurligheder; klovnekasse, julekasse, drømmekasse, skibskassen eller denne som vi prøvede; monsterkassen. Alvin ville helt sikkert elske at kaste sig over skibskassen også!

Der findes ligeledes konkurrerende firmaer der udbyder et koncept der er i samme boldgade, og det er aldrig noget jeg har haft lyst til at bruge penge på – for jeg har jo et kæmpe lager af ting og sager i forvejen. Det har jeg jo så bare ikke for tiden, og jeg er positivt overrasket over hvor langt man når med indholdet!

Der står i den lille fine folder fra Finurligheder, at man blot behøver en limstift eller en limpistol, og limstiften medfølger i kassen. Til det er jeg nødt til at sige, at en limstift altså ikke er nok. Det er helt nødvendigt med en limpistol, hvis man vil have det fulde udbytte ud af de sjove materialer. Jeg nægtede pure at købe én, da jeg har fire(!!) liggende i føromtalte opbevaringsrum. Derfor lånte jeg én af min veninde, og projektet strandede lidt en uges tid.

finurligheder

finurligheder

finurligheder

Vi endte op med at få produceret en hel lille krig – de kæmper foran borgen, hvor prinsessen er taget til fange. Alvin har lavet en kanon, et bur, et skib og farlige vikinger – jeg har lavet en hund og et par vikinger.

Alvin er slet ikke færdig med at producere ting og sager ud af kassen, så den står stadig på vores spisebord.

finurligheder

finurligheder

Vil du også vinde en skøn monster kasse fra Finurligheder? Så læg en kommentar her i indlægget, og fortæl om hvad kreativitet er for dig:)

Jeg trækker en heldig vinder lillejuleaften. Vinderen får kassen tilsendt direkte fra Finurligheder.

17 kommentarer

 • Tina

  Kreativitet for mig er, at se mine unger slippe deres frie kreativitet løs❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Kreativitet er samvær og nærvær med mine drenge, der altid er fyldt med kreative ideer og så er kreativitet afstressning for mig selv 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Nielsen

  Vil elske at klippe klister og male med alle mine børnebørn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Nielsen

  Vil elsker at være kreativ med mine børnebørn klippe klister og maler

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Kreativitet er egentlig todelt for mig – Enten er det at sidde og fordybe mig alene i et projekt, hvor jeg glemmer alt omkring mig, og bare ér i det 😀

  Ellers er det totalt kvalitetstid med børn, eller andre voksne en sjælden gang, hvor jeg giver mine evner og gode råd videre, men allermest ser deres glæde i at skabe noget med lidt materialer og deres egne hænder og fantasi <3 Dét bliver jeg aldrig træt af, og mit kreabord er flittigt besøgt af niecer og nevø 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kreativitet er nærvær og samvær med mine børn. Det er at skabe noget om det er nyt eller gammelt eller fra bunden af betyder ikke så meget og det behøver heller ikke være en nyskabelse det kan godt være noget med inspiration fra noget andet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecillie Hvidtfeldt

  Min datter er indbegrebet af kreativitet. Hun er det mest kreative lille væsen jeg nogensinde har mødt. For mig så hænger kreativitet og fantasi uløseligt sammen. Jeg ville elske at vinde præmien til min datter ❤️🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • For mig er kreativitet = fantasi. Jeg elsker at lave kreative ting med børnene og jeg synes det er vildt fedt at skabe små ting af ingenting 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kreativitet er at lege – og at gøre ting på nye måder, skabe ting der aldrig er set før og komme i flow, hvor man glemmer alt omkring sig mens man er i processen. Ville elske at være kreativ med mine 3 børn og monsterkassen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Melgaard Gregersen

  Kreativitet, hjemme hos os, handler om at skabe. Det er lige meget om der er huler eller jylepynt venskaber, det meste kan lade sig gøre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Elsker at være kreativ med mine børn..Jeg syer rigtig meget og ellers klipper og klistrer vi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  For mig er kreativet noget jeg kan fordybe mig i. Glemme alt omkring mig for en stund. Min datter er nu så stor, så det er noget jeg kan lave sammen med hende. Og jeg vil elske at kunne sætte mig ned og være kreativ sammen med hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kreative sysler redder liv herhjemme. Det samler familien, stopper tiden og giver et kæmpe åndehul, så vi er klar til en svømmetur mere. Jeg har været kreativ altid, men de sidste 8 år er det blevet mit liv og har sørget for, at jeg holdt fast i en lille flig af mig selv gennem store kriser og megen omskiftelighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kreativitet handler om processen og ikke det færdige resultat, for mig ❤ Jeg håber vi vinder, så Jónathan kan hygge UDEN mad haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kreativitet for mig er det “rum”, hvor man hver især kan hygge sig, eksperimentere, koble af, og “lege” – hvad enten der er indenfor madlavning, krea, musik, osv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kreativitet er fantasi og billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Kreativitet er at skabe noget – både helt ud fra fantasien (som I er mega gode til) eller ud fra andres ideer (jeg finder masser af inspiration. på blogs, insta og pinterest)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vent lige, hvor gammel er jeg egentlig? Ved I ikke hvem Marky Mark er..?