"Din søn har en byld i halsen" - wtf??!

Vent lige, hvor gammel er jeg egentlig? Ved I ikke hvem Marky Mark er..?

Normalt anser jeg mig selv for at være sådan en rimelig ok cool type.

Det kan da godt være at moderskabet har gjort lidt ved min krop, mit overskud og gængse evne til at fatte hvad der sker rundt om i verden – men Marky Mark, ham ved jeg sgu da hvem er. Det gør alle da! Især alle kvinder der dengang var unge usikre fnisende piger med jenkaduftende læber og crepet hår. De piger der dengang hoppede i elastik, spillede hop over bold og byttede hønseringe i skolegården.

hvem er Marky Mark?Det troede jeg var sådan en naturlov. Han introducerede os for stramme hvide Calvin Klein underhyler inden vi egentlig havde forstået at værdsætte sådan nogen, et lige dele fjollet og aggressivt fjæs imens han fremmede sit bedste træk; sin sixpack. (Nogen ville måske mene at det var hans, ahem, skridt der var stramt beklædt med kridhvide boxershorts – spekulationerne var mange omkring hvorvidt han havde puttet en strømpe i buksen til dén fotografering dér….).

Læs lige mine bedste tips til at sætte alvorligt ind med nissedrillerierne i december her!

Han var ligeledes lillebror til Donnie fra NKOTB (til dem der er så unge at de ej heller kender dem; New Kids On The Block). Det var dem der sang op og ned af trapperne:

Step by step

oooooooh baby

Gonna get to you giiiiiiiirrrrll!

Er vi så alle med nu?

Marky Mark

Men sig mig lige engang; hvem er Marky Mark?

Det skrev hun til mig, unge langhårede og utrolig smukke Simone. Da jeg antog, at det var Marky Mark der ikke måtte dø i den tv serie hun var ved at se…

hvem er Marky Mark?

Vi er åbenbart nået dertil, at Marky Mark ikke længere eksisterer, men er blevet erstattet af den mere seriøse og voksne Mr. Mark Wahlberg. Well excuse me, jeg kunne altså meget godt lide Marky Mark.

Hørte jeg dig spørge igen; hvem er Marky Mark? Jo, han fik faktisk også sit eget band, hvor han var forsanger. Marky Mark and the funky bunch. Dét var noget funky musik – jeg kunne faktisk godt lide det!

Så undskyld mig lige herover, hvor jeg tydeligvis er efterladt i 90´erne og kan forstå at påskønne en ikonisk og velproportioneret reklame – stik mig mine Buffalo sko, min gule Sony Ericson walkman og lad mig tage min Ball bluse på imens jeg hører “It´s such a good vibration, damdamdamdadadaaaam….!”

Husk at du kan følge med på Instagram lige her og Facebook lige her – der opdaterer jeg altid med nye indlæg!

12 kommentarer

 • Vi har påtvunget både den 18-årige teenagedatter og vores 14-årige søn at kende til både Marky Mark og Mark Wahlberg:-)
  Basal viden for ALLE mennesker, Unge som gamle;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Slinkypiinky

   Hahaha Lene det er bare SÅÅÅ rigtigt! Det bør alle hermed fremover gøre;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Jeg er 41, så husker det hele meget klart! 😀

  Jeg var dog til DocMartens 😉

  Åh, hvor har jeg tudet over, at jeg ikke kunne være kærester med bare een fra NKOTB! Lige meget hvem, bare een af dem… <3

  Åh ja, alle de ting du nævner får jo een til at ryge helt tilbage. Også til HG2, hvor der var soldateraften på Chaplin i Viborg om tirsdagen, så der var 4 dage at gå i byen på en uge! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Slinkypiinky

   Det var dog rart at “møde” en ligestillet, haha!

   Jeg er “kun” 38, så nåede kun lige at blive vild med NKOTB inden de sluttede, men nøj, jeg elsker stadig deres musik!

   Det er sjovt at ryge tilbage i minderne, ik:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg aner ikke hvem han er… men jeg ved godt hvad Buffalo-sko er 🙈 jeg havde dog Dockers.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Slinkypiinky

   Eeeeej Carina – det skal man altså vide!!
   Docker, det var vist de lidt mere hårde typer ik, haha….

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg var mega hård!

   Ej, det er jo en joke. Jeg gad bare ikke være en i mængden af Dockers…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mængden af Buffalo, selvfølgelig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Men hvilken serie var han med i? 🙃

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Slinkypiinky

   Han var ikke med i en serie…..han var popdreng, og har sidenhen fået en fremragende karriere som skuespiller. Heraf spurgte jeg om det var Marky Mark på Tv – men Simone vidste så ikke hvem Marky Mark var, haha…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ved godt, hvem Mark Wahlberg er.. jeg fangede bare ikke, at det var den samme – deraf spørgsmålet, hvilken serie Marky Mark var med i 🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Slinkypiinky

   Ahaaaa så er jeg med;-)

   Det var så åbenbart ingen, haha..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Din søn har en byld i halsen" - wtf??!