Halloween fest for frække femårige (og hvordan du slipper nemt omkring det)

Ny på domænet – og så alligevel ikke…!

Bloggen har været nede efter en flytning, der endte med at blive en hård fødsel. Nu er den den dog næsten helt overstået, og jeg kan endeligt lov at slå mine folder her som bloggers delight plus blogger. Juhuu!

bloggers delight plus

Jeg har heldigvis en masse dejlige faste følgere der læser med her på adressen, og som ofte sender pep, hep og god energi min vej – tak for jer:) Det er bare sjovere at blogge, når der er nogen der følger med. Jeg håber at I følger med mig herover, og følger min lille rejse som bloggers delight plus blogger.

bloggers delight plus

10 facts om mig:

Til jer der ikke kender mig, kommer der her 10 helt ublu og ego centrerede facts om undertegnede:

  • Jeg har blogget så længe jeg har været mor – hold nu op, det er snart syv år! Syv år, mulle…! 
  • Jeg er uddannet pædagog fordi mit snit ikke var højt nok til at komme ind på psykologi studiet (there, I Said it…!). Jeg drømmer stadig om at læse videre.
  • Jeg arbejder som SKP i social psykiatrien, dvs jeg er støtte kontaktperson for unge mennesker, der af forskellige årsager har brug for en hånd eller skulder her i livet. Jeg er ret vild med mit job.
  • Jeg er nok tæt på at være symbiotisk forbundet med min symaskine i perioder – lige nu er den opmaganiseret og jeg savner den SINDSSYGT MEGET.
  • Det er den fordi Tim og jeg blev skilt og flyttede fra hinanden for lidt over et år siden. Vi fandt dog kærligheden sammen igen, og bor nu på 70m2 sammen med vores søn Alvin og katten Ramon.
  • Jeg er en uhæmmet gal crazy catwoman. Katte har fulgt mig hele livet, og af en eller anden årsag mangler de altid et øje, et ben eller har andre handicaps.
  • Jeg er ligeledes mere end almindelig begejstret for julen. Og får lidt nervøse trækninger ved konstateringen om at de 70m2 har svært ved at rumme et juletræ…!
  • Jeg er vokset op under det man vil betegne som vanskelige vilkår, og skriver indimellem om det her på domænet. Det er dejlig at skrive ned og arkivere de ting.
  • Jeg synes overhovedet ikke at zombier er noget pjat. Tværtimod er jeg svært begejstret for The Walking Dead og tænker st sandsynligheden for en apokalyps ikke er såååå usandsynlig.
  • Kbh nordvest var i mange år mit hjem, ig jeg elskede min lejlighed dér. Nu bor jeg i Frederikssund, og det elsker jeg også – plusser og minusser findes dog ved begge steder – engang lavede jeg boet der ligner her.

Jeg håber at du har lyst til at følge med her hos mig – du kan også følge med på Facebook  

Har du nogen spørgsmål om at være bloggers delight plus blogger, så send mig endelig en mail:)

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halloween fest for frække femårige (og hvordan du slipper nemt omkring det)