De her serier SKAL du se (og hvorfor). Hint: Gossip Girl er ikke på listen!

Alt det stof jeg købte for 110kr i en stofbutik i Budapest (OMG!)

Åh det var en dejlig tur til Budapest (igen). Den by er fuldstændig fantastisk, og anbefalelsesværdig på mange måder. Det kan du læse meget mere om Lige her og her.

stofbutik i Budapest

Men i dette indlæg vil jeg fortælle dig om noget helt andet end drinks og dejlige spa oplevelser – nemlig et tip til hvor du kan købe jävla billigt stof!!!

Jeg havde gjort lidt research hjemmefra, og fundet ét sted jeg bare måtte besøge, og to evt back up butikker. Tiden var knap, som den er på sådan en rejse, og pladsen i kufferten begrænset – så et besøg i den første butik var nok.

stofbutik i Budapeststofbutik i Budapest

Butikken er lille bitte, og ligger lige ved Margrethe broen ved siden af McDonald’s. Den ser ikke ud af meget, hverken udefra, eller når man lige kommer ind. Men så begyndte jeg at omregne priserne, og kunne godt se at jeg var NØDT TIL at købe noget med hjem.

Den bedste stofbutik i Budapest

Priserne starter på 190 ungarske foints pr meter – det svarer til 4,37 kr!!!! Det dyreste jeg så kostede 690 ungarske foints, hvilket er 15,88 kr.

Jeg endte med at købe 12 meter, og brugte 110 danske kroner – omfg! Det er jo fuldstændig skørt!

Udvalget af stræk er lille, og det er altså ikke derfor man skal besøge butikken. Jeg købte seks meter skjortestof i de fineste striber, jeg elsker at sy af aflagte skjorter, og nu behøver jeg ikke at jagte skjorterne;-) Derudover fik jeg fire meter lækre brede striber til Alvin, tænker han skal have nattøj måske – der er også noget synestisk i, så skal lige mærke lidt videre på det. En virkelig lækker rosa rib fandt jeg også, og så noget glitrende brudetyl – som jeg vil en detalje på en kommende t-shirt til mig selv af.

Personalet var oveni løbet meget venlige og talte et fint engelsk. Mine største anbefalinger til denne dejlige butik, hvis du skal et smut til Budapest.

stofbutik i Budapest

Ps vil du se hvad jeg har købt?

Husk at du kan følge med på Facebook lige her!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De her serier SKAL du se (og hvorfor). Hint: Gossip Girl er ikke på listen!