Gave til morfar part 2 - og hvordan pakker man en rejse ind??

De glemte kæmper og hvordan du finder dem – med kort

I ferien nåede vi en ting, som jeg længe gerne har ville. Nemlig ud at se De glemte kæmper. Vi har nemlig lavet andet end bare at drikke asti.

De glemte kæmper

Det er Thomas Dambo der har lavet kæmperne. De er lavet ud af genbrugstræ, og er opført på Vestegnen. Der er for langt at gå imellem dem, så du skal enten have cyklen frem eller køre i bil som vi gjorde.

Kæmperne er lidt svære at finde. Alvin var helt vildt spændt på, hvem der mon fandt dem først, og han tror stadig at det var ham alle gangene, ha ha…! En del af oplevelsen er også at gå på jagt efter dem, og derfor er det helt fint at kortet ikke er super præcist. Nogen af dem kræver at der kigges mere i krat og busk end andre.

Det er perfekt at bruge en dag på at suse rundt fra den ene kæmpe til den anden. Man kan passende få en snak om eventyr, kæmper og hvad de nu er for nogen størrelser. Vi havde svært ved at finde den sidste på vores tur, nemlig Teddy Venlig. Tim bildte så Alvin ind, at når klokken er blevet 20, kan kæmperne rejse sig og gå fra deres plads. Så det var med ekstra kilden i maven, at vi ledte efter lige præcis dén kæmpe – klokken var nemlig lige blevet 20:10.

De glemte kæmper

De glemte kæmper

De glemte kæmper

De glemte kæmper – hvordan og hvorledes?

Vi nåede at besøge tre af dem, nemlig Sovende Louis der bor i Rødovre, Thomas på Bjerget i Albertslund og Teddy Venlig i Høje Taastrup.

Der var andre end os der havde fået den idé at besøge dem, men vi var også afsted en sommeraften i uge 29. Det er nok noget andet en blødende oktoberdag.

Kæmperne ser helt sikkert smukke og fascinerende ud i al slags vejr, det er nemlig hele pointen; at præsentere folk for den ukendte smukke natur og oplevelse det kan være at besøge Vestegnen.

De glemte kæmper

De glemte kæmper

De glemte kæmper

Ud af de glemte kæmper vi nåede at besøge, var vi mest imponeret over Teddy Venlig. Det er imponerende en detalje rigdom han har, og han indbyder virkelig til leg med sin opbygning.

Kæmperne har fået lidt patina, og desværre også lidt farve nogle steder. Men det ser dog heldigvis ud til at mange kan se charmen i dem, og holder af det budskab de bringer med sig.

Da vi kom til Thomas på Bjerget, sad der et ungt par og spiste sen aftensmad på hans ben og nød udsigten ud over dalen – det var da en god og sommerlig idé.

Vi mangler at besøge de tre sidste, og glædet os til at se dem!

Det kan klart anbefales at besøge De glemte kæmper, uanset om man har børn med eller ej.

Her ser du et kort over hvor de er placeret:

De glemte kæmper

God tur!

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gave til morfar part 2 - og hvordan pakker man en rejse ind??