Menstruationskop test; er det noget for dig?

Aarstiderne – det synes vi om det

Indlægget er sponsoreret!

Vi har testet lækre måltidskasser fra Aarstiderne. Og er nu klar til at dele ud af vores erfaring med Aarstiderne.

erfaring med AarstiderneVi har faktisk ledt efter en måde at gøre alting smartere på hjemme hos os – sådan cirka altid. Med tre unger i huset og skæve arbejdstider, så er det ofte en udfordring at få enderne til at mødes.

Derfor sagde jeg straks ja til at teste måltidskasser, da det er et koncept jeg synes er interessant. Vores erfaring med Aarstiderne var lig nul, da vi aldrig har haft måltidskasser før.

erfaring med Aarstiderneerfaring med Aarstiderne

Det er virkelig et smart og overskueligt koncept. Og så er alt økologisk. Ekstra point lige dér. Og så er der dog lige et lille aber da bei med det. For øko frugt og grønt er noget vi ikke gør os i herhjemme. Meget andet er øko, men aldrig frugt og grønt. For det holder simpelthen ikke længe nok. Det var ikke anderledes med Aarstidernes produkter, men da det skulle spises indenfor en kort fire dages periode gik det lige.

erfaring med Aarstiderneerfaring med Aarstiderne

Vi testede denne udgave, nemlig Børnefamiliekassen.

Samlet vurdering og vores erfaring med Aarstiderne

De voksne, altså Tim og jeg, var vildt begejstrede. Jeg må med skam melde, at succesen ikke var ligeså hårdtslående hos matriklens seks og 18 årige. Den 18-årige synes at fiskefileter skal komme fra en pose. De voksne synes at de var spitze!!! De var faktisk nok de bedste fiskefileter jeg nogensinde har fået, Amager halshug!

Der var i det hele taget mange gode retter – og rigtig fint med ny inspiration.

Dog var der lige kål nok med; to spidskål på to uger. Don’t hope for miracles, Hahaha. Det er uden tvivl mere end vi får brugt.

Der er flere plusser end minusser. Men I får dem lige samlet her:

Plusser:

  • Ny inspiration
  • Økologisk mad all the Way
  • Man skal ikke handle ind til aftensmad
  • Og ej heller tænke på aftensmad – kæææææmpe optur!
  • Nem mad
  • Leveret til døren

Minusser:

  • Det er altså (undskyld Aarstiderne) lidt dyrt. 720 kr for os fire, det er næsten det dobbelte af hvad vi gennemsnitteligt bruger aftensmad ellers.
  • Der er ikke skidemeget mad. Nu har vi også en teenagedreng i huset, men alligevel. 100 gram kød pr mand rækker ikke langt hos os.
  • Øko-delen gør at frugt og grønt ikke kan holde særligt længe. Det er jo en smagssag, men noget jeg primært går udenom ellers.
  • Et stort minus for Tim var, at der intet brød er med i kasserne. Kun til fx burgere. Vi supplerede selv de dage vi synes det hørte til.

Alt i alt er vi ret begejstrede. Det var lækkert og helt sikkert noget jeg kunne finde på at købe en anden gang. Hvis Aarstiderne bare lige vil sige for at springe kålen over to uger i træk;-)

Jeg har også en rabatkode til jer. Ved at taste koden PV6KPZ får du 15% på din første kasse.

Fik jeg sagt at alle herhjemme var begejstrede?

erfaring med Aarstiderneerfaring med Aarstiderne

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Menstruationskop test; er det noget for dig?