Når kæledyr er mere end bare dyr...

Pinse og rapsmarker og noget om at gribe livet

Pinsen var god ved os. Det var den også for to år siden – og tænk, der fandt vi også smukke gule marker.

rapsmarkerI år har vi holdt øje med hvornår de var klar. Og kombinerede det med en skovtur. Det var fandeme en god idé.

Alvin synes dog, at det var den dårligste skovtur han nogensinde havde været på. Tag den!

Vi havde smurt boller til ham, og hentet bagels til Tim og jeg fra den lokale biks – de er super lækre. Jeg provianterede breezers og oreos også, og så afsted med tæpper og kameraer med masser af strøm på. Så skal man virkelig gøre sig umage for at få det til at blive en kedelig aften.

rapsmarker

De gule briller han har på er jo simpelthen så insta venlige, de er som skabt til de rapsmarker..!

På jagt efter fine billeder i rapsmarker

Alvin synes at det var sjovt. Indtil vi havde sagt til ham et utal af gange, at man ikke måtte smadre bondemandens fine gule rapsmarker – men kun bruge de spor der er der allerede. Så synes han at det blev træls. Han havde vist et helt bestemt billede af skovtur i sit hovede, og især at vi skulle spise en mark. Og da det ikke kunne imødekommes, var det lidt skuffende syntes den unge mand…

rapsmarker

rapsmarker

rapsmarker

rapsmarker

Alvins fine GNR bluse har jeg syet, det kan du læse mere om lige her!

Det som det her skilsmisse har lært os; det er at et imorgen er ikke givet. Vi skal nyde livet, og der er bare ikke tid til at spilde det. Så dét er devisen vi forsøger at leve efter. Og i sidste uge lykkedes det ret godt<3 Midt på rapsmarker og omringet af myg i skoven.

rapsmarker

Husk at du kan følge med på Facebook lige her.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når kæledyr er mere end bare dyr...