Da vi mistede vores ufødte Sofus - modige mødre #5

Aftenlys i blogger haven

Jeg elsker at have en have! Elsker det højere end chokolade, blonde bh’er uden bøjle og lyseblå og rød i skøn forening (verdens bedste farvesammensætning).

Lyskæder til haven

Således var glæden stor da vi flyttede ind på Hasselvej i 2012. Endelig skete det københavneren havde drømt om i måske hundrede år; en vaskeægte have!

Vi brugte den også. Indimellem. Der var bare så meget der skulle ordnes. Hele tiden. Og så meget ukrudt og rod i den, at det meget hurtigt blev et stress moment.

Jeg nåede dog at holde en virkelig dejlig fødselsdag der , men så fik det ligesom en brat ende.

Fra stor til lille

Nu nærmer tiden hvor jeg flytter ind til Tim sig så. Og den dejlige hængesofa vi fik i bryllupsgave er kommet med, heldigvis. Til trods for at haven er lille, står den fremragende dér i enden. Altså sofaen. Den fylder pludselig lidt mere end den gjorde på Hasselvej, og kommer noget mere til sin ret.

Her til aften kylede jeg nogle puder i den, og prøvede at være helt blogger agtig. Tim hjalp mig. Og faktisk kom den store bonus søn, Rasmus, også ud og tog billede. Det blev lige til et familie projekt, ha ha…

Lyskæder til havenLyskæder til havenLyskæder til haven

Nåmmen det kom sig af, at jeg desperat leder efter noget lys til haven. Allerhelst sådan en lyskæde med pærer. Vi havde en for et par år tilbage, men den døde tilsidst.

Lyskæder til haven – hvorhenne?

I år har jeg ledt hos Jysk, Ikea og diverse andre kæder, uden held. Har lige akkurat spottet en hos Bauhaus, så må trille forbi sådan én. Prisen var også god; 99kr.

I dag har jeg købt de tre fine “bolde” der hænger til venstre i billedet. De er desværre bare lavet af rispapir, og bruger almindelige batterier, så ikke super praktiske.

Lyskæder til havenLyskæder til havenLyskæder til haven

Flamingoerne er poppet op alle steder efterhånden. Jeg købte de tre her for 69kr i rema1000.

Der er virkelig ikke nogen mere simpel måde at peppe en have op på, end at kaste en random bunke lys ind i den. Det kan få alt til at se helt bolig magasin agtigt ud. Så magler jeg bare de dér Lyskæder til haven.

Slutteligt får du lige et billede af min Instagram husbond. Er han ikke bare herlig?

Lyskæder til haven

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Da vi mistede vores ufødte Sofus - modige mødre #5