De her to<3

Gave til den kreative

Jeg er som bekendt vild med at surfe rundt og bruge ualmindelig absurd lang tid på både eBay og Aliexpress. Jeg synes selv at jeg har gjort fantastiske fund derinde, og er sikker på at der venter mig ligeså mange gode ting, hi hi…

Gave til den kreative

For et par uger siden fandt jeg de her mega nuttede pins, der passer perfekt til sy-nørden, der aldrig kan få nok af den dunkende lyd af en overlocker der hamrer imod bordpladen en sen aftentime.

De er jo helt perfekte!

Gave til den kreative – mig selv;-)

Jeg bestilte dem lige her og de var fremme på under tre uger – hvilket jo må siges at være hurtig ekspedition fra Kina land. Kvaliteten lader til at være fremragende, og der er ikke et øje tørt når jeg sætter dem sammen med min lyserøde strikbluse, vel?

Gave til den kreativeGave til den kreative

Jeg skal helt sikkert have sat dem på min denim-vest, som jeg har syet til med eBay strygemærker. Måske kan du bruge fiifet til en Gave til den kreative?

2 kommentarer

  • Jeg er VILD med dem! Jeg er også totalt fan af ebay, AliExpress, Mama, Wish, Amazon, you name it – men pins! Dem bliver jeg nødt til at eje

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De her to<3