Fint hverdags klæd ud tøj

Siden sidst…

…er der sket meget nyt.

Du får det bare i billeder, så er det meget nemmere at se for sig, ik? Så her kommer en tilfældig opremsning af Siden sidst:Siden sidst

Siden sidst…

Har vi besluttet at vi flytter sammen igen, hurra! Det kan man måske mene meget om, vi mener bare at det er det rigtige, helt ned i maven og det yderste af hver en afkrog i kroppen. Hjem igen…nemlig sammen.

Siden sidst

Siden sidst…

Har det har været påske. Og Påskeharen var så venlig at sende os en SMS, da vi var på overnatning hos et vennepar. Skidesmart altså, at han sådan er blevet mobil. Så ud i haven for at finde æg, unger!

Siden sidst

Siden sidst…

Er det lige pludselig blevet forår. Hvem havde set det komme. Efter verdens længste efterår, kom det endelig; det skønne kærlige solskin. Alvin har talt om at plante blomster, siden han og farmor stak visne grene i Potter i det gamle hus sidste år. Så glæden var stor og begejstringen ville ingen ende tage, da vi i går fyldte bilen med blomster, og plantede dem i Tims have.

Læs om efterreaktionerne fra skilsmissen

Siden sidst

Siden sidst…

Er det stadig ingen hemmelighed at Tim er træningsgal. Lige om lidt rammer han gang nummer 1000 i Fitness World. Det er jo en lille smule sindssygt. Jeg kan prale med 38 besøg i Loop i år. Og nu tager Tim søreme med – det er virkelig hyggeligt at træne sammen, og vi er sammen på en helt anden måde end vi plejer. Det kan altså virkelig anbefales at gøre som kærester.

Siden sidst

Siden sidst…

Forstuvede Alvin nær sin fod, da han i forrige uge sprang ned fra et springvand her i Frederikssund. Det var lidt dumt. Så dagens besøg på Falkenborgskolen, den måtte aflyses. Det skulle bare have været et besøg i den weekend, så den kommende legeplads kunne tjekkes ud. I stedet brugte vi dagen på skadestuen her i Frederikssund.

Siden sidst

Siden sidst…

Har jeg søreme fået nyt arbejde, hurra!!! Jeg skal nu slå mine folder her i byen, og skal ikke længere arbejde weekend og aften – det betyder dog også, at mine vidunderlige hverdagsfridage forsvinder. Men det er det hele værd, er jeg ganske sikker på. De nye kollegaer er søde og sjove, lige som man kunne ønske det.

Husk at du altid kan følge med på Facebook lige her!

4 kommentarer

 • Hvor lyder det dog dejligt – tillykke med job og sammenflytning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det dejligt at høre som livet bare springer ud sammen med foråret ❤️ Tillykke – med det hele. Du må sprudle af kærlighed, sollys og optisme på én gang. Det er så velfortjent. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • slinkypiinky

   Ja det er til at blive helt høj og lykkelig af <3

   Vi sprudler om kap:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fint hverdags klæd ud tøj