Tip til (skønne) billige sybøger

Fotostudie fra eBay

Jeg har længe tænkt, at det kunne være fedt med et “rigtigt” lille studie til de billeder jeg tager her til bloggen. Det kan være svært at få lyset til at spille, hvis det ikke er det rette tidspunkt på dagen, og hvis det er de måneder der er mørke.

fotostudie fra eBayJeg har snart fødselsdag, og havde tænkt på at ønske mig sådan et. Men så gjorde jeg som jeg altid gør; tjekkede eBay ud. Og det var klogt – for se nu her hvad jeg fandt!

Jeg bestilte det, og modtog det i min postkasse ca tre uger senere, ret hurtig fragt. Det kunne endda ligge deri, da det kan klappes sammen. Der sidder nogen magneter i hver side, der holder væggene – smart!

Virker det så?

Med til mit modtog jeg to baggrunde; en sort og en hvid. Jeg kunne godt tænke mig en i noget fx småblomstret stof, og vil forsøge mig med at sy/klippe én (det er sikkert ikke engang nødvendigt at sy det…). Baggrundene er bare sådan en slags tynd mosgummi, og går sikkert nemt i stykker – men det skal jo bare bruges til at tage billeder af.

Den sorte baggrund synes jeg ikke bliver så god på billeder, men den hvide laver upåklagelige billeder.

fotostudie fra eBay

Der sidder en lysstrimmel fast i kassen. Heri tilslutter du et usb kabel (som medfølger – og jeg tror endda at et almindeligt Samsung kabel også passer deri) i en oplader kontakt, og du får lys i kassen.

fotostudie fra eBayfotostudie fra eBayfotostudie fra eBayfotostudie fra eBay

Det fylder næsten ingenting når det er klappet sammen, og det kommer i en smart lille pose, så du kan have det med rundt. Jeg synes virkelig mine 54 kroner på mit fotostudie fra eBay er givet godt ud!

Købe eller lave et selv?

Du købe et fra en dansk forhandler lige her, og så er der selvfølgelig garanti på det. Men hvis du er i tvivl om, at det er givet godt ud ift hvor meget du kommer til at bruge det, så fåes det altså også her (det samme som jeg har) til en meget billigere pris.

hvis du har bare en lille bitte smule snilde, så kan du også lave det selv – det har Catarina gjort lige her – og det er sgu smart! Jeg kunne godt få brug for et der var lidt større, og så forsøger jeg mig måske med selv at lave det – det fylder så bare lidt mere, end det her lille smarte et fra eBay.

Du kan se de første billeder jeg tog med mit fotostudie fra eBay lige her.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip til (skønne) billige sybøger