2017, dit store røvhul!

Idé til sangskjuler i Freddie-style

Mangler du en idé til sangskjuler, så har jeg et forslag her.

Sjove projekter er altid en god udfordring. Så da Viktor O’s mor (Alvins ven fra bh) spurgte om jeg ville lave en sangskjuler, så sagde jeg selvfølgelig ja!

idé til sangskjulerMan skal jo ikke lade chancen for en god gang stress i en presset juleferie gå til spilde, vel…!

Nå men, det der var rigtig sjovt er jo at jeg er KÆMPE Queen fan. Derfor synes jeg at det var en ret hyggelig udfordring!

Jeg brugte egentlig bare materialer jeg havde liggende, supplerede med et par blomster, nogle bambusspyd og et par print fra nettet. Resten lå i krea kasserne.

Her følger lidt billeder af processen:

idé til sangskjuler

idé til sangskjuler

idé til sangskjuler

idé til sangskjuler

idé til sangskjuler

Sådan gjorde jeg – måske du kan bruge min idé til sangskjuler

Jeg startede med at male potten i en hudfarvet. Derefter tilføjede jeg hans hår, øjne og skæg med tilhørende overbid. Jeg har bare brugt helt almindelig akrylmaling, der er nem at arbejde med samt tørrer hurtigt. Jeg synes lidt det ligner den funky politikasket når man ser det forfra, men det var altså ikke meningen.

Jeg fandt som altid inspiration på pinterest, hvor der var nogle virkelig søde udgaver med fx David Bowie, fx denne her. Man kan jo tilpasse dem præcis som man ønsker dem.

Derefter foldede og klippede jeg en kongekrone i pap, satte den fast på en af Alvins kopper fra Macd, og pyntede den med lidt bling. Kronen er det jeg er mindst tilfreds med ved projektet… Optimalt var den også blevet lamineret, men skidt nu med det.

De søde Freddie figurer fandt jeg på nettet, printede og laminerede dem. Satte dem på et spyd og så bare i potten. Nemt og yderst dekorativt synes jeg.

idé til sangskjuler

Tilsidst satte jeg det hele sammen som jeg synes fungerede, og tilsatte lidt glimmer, stjerner og disco kugler. Sukkulenterne skaber en fin illusion af hår synes jeg, og hyacinterne tilfører lidt ekstravagance  – hvilket Freddie jo også var, ik…

Og vupti, et stk Freddie Mercury sangskjuler!

idé til sangskjuler

idé til sangskjuler

idé til sangskjuler

idé til sangskjuler

Sangene kan nu nemt rulles sammen, og placeres i kongekronen. Jeg gav Viktors mor en masking tape med små moustacher på med, som hun så kan lukke sangene med.

Min store kærlighed til Freddie kan du se mere til her.

Jeg fik lige pludselig en masse andre idé til sangskjuler – forhåbentlig bliver jeg snart inviteret til en stor fest;-)

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2017, dit store røvhul!