Posca på vinduerne

2017, dit store røvhul!

Vi har vinket farvel til 2017 – og det gør mig ikke spor. Hold nu kæft for et lorte år!

Nu skal det her jo ikke kun udvikle sig til en blog om skilsmisse, men det tangerer til det i løbet af de seneste nogen og tyve blog indlæg….

blog om skilsmisseHovedtemaet for år 2017 i vores lille familie må uden tvivl være skilsmisse. En beslutning og proces der kom bag på os allesammen, tror jeg. Vi skulle hele møllen igennem; fortvivlelse, raseri, distancering og tilsidst refleksion. Som i sidste ende gjorde at vi måtte se hinanden dybt i øjnene, ovenpå al den smerte vi havde forvoldt hinanden og vores søn, og genopfinde et nyt os. Det er vi fortsat i færd med, og får hjælp af en dygtig parterapeut.

Privat når man blogger?

Jeg har ikke delt nogen af de svære indlæg på min private facebook profil; det er lidt svært at vurdere indimellem hvad og hvornår tingene er for meget… De helt tunge indlæg jeg skrev i april, er bare nemmere at dele med folk der ikke kender mig. Det er jo lidt paradoksalt, men altså en del af hele det her komplekse projekt og livsrejse.

Nu er vi midt i det hele, livet er ved at nærme sig en tilstand man kan kalde for normaliseret, og vi har fået fodfæste i den nye tilværelse.

blog om skilsmisse

Alvin har fået to nye værelser, vi har været i Budapest og drikke os fulde, fejret de store børn og holdt jul og nytår som vi ikke har gjort det før. Det hele er nyt, og føles alligevel som en anden version af det gamle; Tim og Maria 1.2 måske?

2017 vs 2018

Jeg er ikke ked af at have sagt farvel til 2017. Jeg har gjort og oplevet mange ting, som jeg ellers aldrig ville have gjort. Gode og dårlige, dumme og fornuftige og mest af alt nye og anderledes, fx var jeg på Vig festival. Så det ikke kun blev til en blog om skilsmisse…

Men vigtigst af alt har jeg fundet ud af, at det gamle ikke sådan var at kimse af. At det nok bare trænger til finjustering og omsorg, og en god slat tålmodighed.

blog om skilsmisse

Og så måske en spand asti til. Jeg har seriøst aldrig i mit liv drukket så meget alkohol i mit liv på så kort en periode (hvis seks måneder kan betegnes som en kort periode..?). Jeg er ikke spor bange for at jeg har anlæg for alkoholisme, til trods for at det der linet godt op til det  i mine gener… Men den anbefalede ugentlige dosis er måske  uden tvivl blevet overskredet mere end én gang i løbet af sommeren.

Men det har været nødvendigt. Nødvendigt for at slippe de svære tanker og krabbe sig igennem en ny dag. Også selvom der glimtvis var sjove og spændende ting på programmet…afledning og distrahering har været to gode venner dette år. Og Netflix, Netflix for faen – hvad skulle jeg have gjort uden dig?

Jeg vil ikke liste en masse nytårsforsætter op, men se frem mod et mere roligt og kærlighedsfyldt år 2018.

Link-liste

Gik du glip af de tunge indlæg, så kan de findes her: om at være hjemløsom medgang og modgangtanker om at fortælle det til Alvinom veninder der var der i nødennår det hele er sværtda huset blev solgtnår tankerne får tæsknår Alvin spørger om vi aldrig skal være sammen igen merebitre memes om lidt af hvert, Alvin og jeg var på ferie i Alicantejeg synes det var virkelig svært at tænke på at undvære Alvinferie – denne gang med min farog også i Norgeog så var jeg rimelig mavesurog bitter igen indtil jeg tilsidst kunne sige højt at vi var igennem!

Puha, sikke mange ord der er blevet skrevet i denne proces…. Nu er det tid til at de glade og varme ord skal pryde bloggen.

Tak for at I læser med, og et KÆMPE TAK for al jeres støtte, jeres privat beskeder og alt det andet – det har været utrolig værdsat!

Så endte det alligevel måske lidt med at blive en blog om skilsmisse…..det arbejder jeg på at ændre i 2018;-)

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Posca på vinduerne