Billige Angry Birds - en oplagt gaveidé

Diy nissehue

Jeg har set de sødeste og mest finurlige nissehuer rundt omkring på både Instagram og andre blogs, fx denne her. Jeg blev derfor inspireret, og har nu lavet min egen DIY nissehue.

Jeg har det ellers lidt stramt med nissehuer og alt andet nisserelateret, men nu opper jeg mig altså lidt, og gør lidt for at peppe det traditionelle nisseri op.

DIY nissehue

Jeg har derfor selv syet en til Alvin. Den er så desværre for stor, og dette på trods af at jeg har syet ribben om to gange – så nu passer den altså mig i stedet. Hvordan klæder den mig, synes du?

Alvin har et helt crush på nissehuer, og kan slet ikke få nok. Desværre er han vokset ud af den fra sidste år, og hans Tuborg nissehue er for stor…så bliver det jo svært.

Så jeg må på den igen, men jeg kan ikke garantere at det bliver inden jul, øv….

DIY nissehue (med genbrugstema)

Det er virkelig simpelt; find et stykke fint stof, gerne i en genbrugsbutik, fold og klip to dele i en kegleform. Sy sammen, sæt rib på, og sæt evt en pom pom i enden – ja, mirakler sker jo ikke på én dag, så den er tidligst på og klar til næste jul. Men nu blev huen da syet…..

Jeg synes bestemt ikke at det gør noget, at den ikke kun er rød – julen kan være alle farver, og rød og grøn er jo faktisk meget klassisk julet. Det fine mønster gør den ekstra fin, synes jeg, og man kunne bruge mange slags juleduge for en særlig fin nissehue. Der er sådan lidt landlig nisse over denne, er der ikke? Men den sidder nu godt, og den er klart et godt bud for mig på en brugbar nissehue.

Husk at du altid kan følge med på Facebook lige her

Og Instagram lige her

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billige Angry Birds - en oplagt gaveidé