Guide til Budapest - mine bedste tips!

Pakkegaver med sjove labels

I år er den leg der startede for et par år siden på Instagram i gang igen. Det går ud på at man køber fire genbrugsadventsgaver til sin makker, og modtager så tilsvarende fire retur. Jeg elsker at pynte og dimse, og sjov indpakning hører næsten med synes jeg.

Sjov indpakning

Det er ret hyggeligt synes jeg – og også udfordrende. Jeg elsker jo at snuse rundt i genbrugsbutikker, men det er ikke alle der har den samme tålmodighed (eller tid) tror jeg.  Flere har kommenteret at det var rigtig svært at finde gaverne, men  vildt sjovt.

Sjov indpakning

Oliver Bjerrehuus er åbenbart temaet i år, og jeg håber at Nanna bliver rigtig glad for pakkerne! Og ikke mindst den måde de er pyntet på;-)

Sjov indpakningSjov indpakning

Klippe klistre

Jeg har blot fundet nogle billeder af Oliver Bjerrehuus på nettet, printet dem, klippet dem til, sat ham på en udklippet sky og pyntet med et par pallietter og fire forskellige sæt printede vinger. Det tog vel en times tid at lave, men med en skål pebernødder i nærheden og julemusik i baggrunden, går det jo som en leg.

Sjov indpakning

Man kan jo lave dem med hvilket som helst tema eller person, og både gøre dem julede eller hvad årstiden nu indikerer. Og så er de bare perfekte til lige at pifte det lidt op, og gøre det til sjov indpakning frem for helt almindelig indpakning.

Det skønne papir med slikstokke på har jeg fundet i Tiger butikken til en flad tier pr rulle. Jeg starter tidligt med at finde det smukkeste papir, og er ret kræsen med hvad jeg putter udenpå mine pakker – de skal jo være smukke!

Jeg gemmer ligeledes æsker fra alt muligt, da det ofte kan være svært at pakke ting ind fundet i genbrug – alt kommer jo nærmest i en æske, og for at få en flot finish, er det næsten nødvendigt.

Jeg har allerede modtaget Nannas pakker, hun var super hurtig om at sende dem afsted. Jeg lover at vise dem frem, og også hvad der gemmer sig under Olivers beskyttende vinger;-)

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide til Budapest - mine bedste tips!