Ønsketræ igen i år

Broderede julesokker

I år er det sidste år Alvin går i børnehave. Vi plejer altid at give pædagogerne en lille ting, og sidste år var det broderede julesokker…

Broderede julesokkerJeg har nok ikke samme overskud i år. Selvom skilsmissekrisen er overstået så så er her sgu nok at se til! – og én ting er sikkert; jeg gider ikke at stresse i år.

Julen skal være fyldt med nærvær og julehygge. Punktum.

Men derfor kan jeg jo godt vise jer sokkerne fra sidste år, ik…

Broderede julesokker fyldt med lækkerier

Det smukke blomstrede stof er fra et gardin fra min svigermor og svigerfars kolonihave. Jeg har rigtig meget af det, og synes at det er vanvittig fint. Det gør sig rigtig godt sammen med det ensfarvede stof. Indeni har jeg brugt prikket svagt syrenfarvet stof, så det ikke tager al for meget opmærksomhed.

Stropperne er fra kassen med blandede bånd. Den ene fik en skrap neonfarvet kontrast, og den anden en fin pastelfarvet én. Begge dele fungerer rigtig godt, synes jeg.

Broderede julesokker

Broderede julesokker

Broderede julesokker

Alvin elsker alt ved julen, og er meget spændt på om der kommer pakker op at hænge i år. Altså ligesom sidste år – der kommer pakker op, men det bliver “kun” adventsgaver. Både fordi jeg simpelthen ikke orker at finde 24 pakker til både ham, min nevø og niece (de får alle tre adventsgaver i stedet for pakkekalender for første gang).

Så ambitionsniveauet er skruet ned, og pædagogerne må nøjes med at få noget de kan fylde i deres sokker:-) Det bliver de helt sikkert også glade for.

Du kan i øvrigt se flere julesokker her  og også her og den fine strikkede sweater med A på som Lucas´ mormor strikkede til ham. Inspirationen til de broderede julesokker er fundet på Pinterest som sædvanlig.

Husk at du altid kan følge med på Facebook lige her

Og Instagram lige her

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ønsketræ igen i år