At genfinde kærligheden

Julemarked i Budapest

Det er november, og det betyder at der er virkelig kort tid til jul. Wauw. Så bør man tage på julemarked i Budapest.

Julemarked i BudapestOg her i Budapest er stemningen helt i top. Jeg var jo afsted sidste år i godt selskab sammen med Farida og var intet mindre end begejstret for byen allerede dengang. Begejstringen er bestemt ikke blevet mindre jo flere gange jeg har været der; her er helt vidunderligt! Julelysene blinker, musikken sniger sig ind alle steder med raslende bjælder, og til aften stødte vi bogstavelig talt ind i det skønneste julemarked her i Budapest.

Ren magi på Julemarked i Budapest

Jeg er altid på jagt efter smukke unikke sager, og det har de søreme rigeligt af på dette skønne julemarked i Budapest. Se bare herunder:

Julemarked i Budapest

Julemarked i Budapest

Julemarked i Budapest

Julemarked i Budapest

Julemarked i Budapest

Julemarked i Budapest

Julemarked i BudapestJulemarked i Budapest

Jeg købte selvfølgelig lidt med hjem – hvad må I se en anden gang. Både ting til mig selv, men selvfølgelig også lidt souvenirs til Alvin.

Byen her er absolut fantastisk – jeg kan ikke anbefale den nok. Billig, smuk og top charmerende! Især her ved juletid. Stemningen er helt magisk, og det er en helt anden end det man ellers ser på fx de tyske julemarkeder. På den måde skiller de sig altså ud, her i Budapest.

Jeg synes generelt at niveauet på lækre håndlavede sager var ret høj på dette marked. Virkelig fine detaljer, og ting som man helt sikkert kan få glæde af i mange år frem. Nogen gange kan man jo blive grebet af stemningen på sådan et marked, men her synes jeg altså at det var kvali varer der var i udbud.

Julemarked i Budapest

Julemarked i Budapest

Vi elsker Budapest, især ved juletid<3 Hvis du har nogle tips du vil dele om Budapest, så læg dem endelig i kommentarfeltet. Så kan vi inspirere hinanden.

Husk at du altid kan følge med på Facebook lige her

Og Instagram lige her

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At genfinde kærligheden