Verdens flotteste Asti!

At genfinde kærligheden

At genfinde kærligheden – det kan åbenbart lykkes!

Det har ellers taget noget tid.

Den her proces med skilsmisse er uden tvivl det allerhårdeste jeg i mit voksenliv har prøvet!

At genfinde kærligheden

At genfinde kærligheden

Og hvem havde set det komme? Ikke mig i hvert fald. Men lige pludselig en dag i august, tænkte jeg ?Nej, dét her – det er ikke sådan det skal være?. Og så startede en ny del på vores lange skilsmisse rejse. En rejse mod at genvinde det tabte, og turde tro på at der er lys for enden. Og at det vi engang lovede hinanden, måske alligevel kan indfries.

Læs status her et år senere – er det stadig lykkeligt?

I morgen rejser vi til Budapest, bare ham og mig. Og hold nu kæft hvor jeg glæder mig! (Her er et indlæg om turen vi var på – Budapest er bare en vidunderlig by!)

Så hep lige på os, det kan være at vi får brug for det!

Husk at du altid kan følge med på Facebook her!

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens flotteste Asti!