Små venner med store følelser

Fire måneder til juleaften!

Dét er fandeme værd at fejre!

Jeg er en sucker for jul, og selvom den sikkert bliver meget anderledes i år, end den plejer, så glæder jeg mig alligevel.

Jeg holder meget af at give og få adventsgaver, og har i en slat år nu udvekslet gaver med søde piger på Instagram.

Du kan se et par gaveindlæg her her og og her.

De sidste to år har jeg sat en adventsbytteleg i gang på Instagram – de gaver der gives er genbrugsgaver, altså fundet second hand. Det har været en stor succes begge år, og folk har givet og modtaget fine og kreative gaver. Hvis du vil se nogle af gaverne, kan du søge på #igloppeadvent15 og #igloppeadvent16.

Hvis du vil være med, så find mig på Instagram, jeg hedder @slinkypiinky.

Og kom så bare an, jul!

1 kommentar

  • […] På den front har jeg sørget for at jeg ikke bliver forbigået. Jeg har som sædvanlig afholdt IG adventsloppe, og det er igen i år en stor succes. Idéen om at sætte forbruget ned og købe genbrug bliver […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små venner med store følelser