DIY morgen eller badekåbe

Personlig kunst med det fineste touch

Jeg bliver ofte inspireret på de sociale medier, ja, det er faktisk her jeg næsten altid finder nye idéer, smukke billeder og kunstnere jeg ikke kender. Og især personlig kunst er jeg vild med!

Personlig kunst

 

Således faldt jeg for nogle år siden den dygtige kunstner Nadia Staldgaard på Instagram. Hun havde dengang sine tegninger og private profil blandet i ét stort herligt samsurrium. I dag er de adskilt, men lige herlige. Begge profiler;-)

Jeg bestilte for et par uger siden den smukke smukke illustration med Kærlighed. Er den ikke bare smuk?! Jeg købte faktisk en ekstra med, til min veninde Pernille, der har været så god en veninde det seneste halve år. Vi var i øvrigt på Vig festival sammen.

Jeg hentede dem i dag, og søde Nadia havde lagt en lille ekstra gave i til mig. Nemlig illustrationen Veninder. Og en sød sød hilsen bag på.

Personlig kunst

Jeg blev så glad, både for illustrationen, men også for omsorgen – Nadia er hvad jeg omtaler “Én af mine IG veninder”. Folk der ikke er sååå meget på IG kan have svært ved at forstå konceptet, at man kan være veninder over IG – uden at have mødt hinanden. Til trods for at jeg dog har mødt Nadia, hun deltog nemlig i en IG julefrokost jeg holdt engang.

Nadia sagde engang, at jeg er hendes største fan – og det er måske rigtigt. Jeg har i hvert fald en del af hendes kunst efterhånden. Movember illustrationen købte jeg også til min (nu ex) svigermor og svigerinde, samt en til mig selv. Tims far døde af kræft for nogle år siden, og synes at denne fine illustration er en rigtig fin lille hyldest til ham.

Personlig kunst

I fødselsdagsgave for nogle år siden havde jeg ønsket mig et familieportræt, og fik det af mine veninder. Det skal Alvin have op på væggen på sit nye værelse.

Jeg har også Nadias meget populære Tankemylder herhjemme, og købte den også engang til min veninde i julegave.

Jeg forudser at jeg kommer til at eje mere af skønne Nadias kunst – og vil vise jer det jeg har, når det er kommet op i den nye lejlighed.

Du kan også finde Nadia på Facebook – søg på Nadia Staldgaard illustrationer.

Ps indlægget er ikke sponsoreret, jeg er bare meget begejstret;-)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY morgen eller badekåbe