En stor dag i Cirkus Arena

Ferie i syd Norge – med masser af Jordbær

Vi er på ferie i Norge; Alvin, min far og jeg. Nærmere præcist på Ferie i syd Norge

Ferie i syd Norge

Jeg er halvt nordmand, og er vokset op med magiske ferier i landet med trolde, vafler og syngende milde dialekter. Jeg er vild med Norge! I al balladen med min familie og det drama der er fulgt med dér, har der været en årrække uden kontakt til dem. Men det er heldigvis lavet om, og jeg besøgte dem for fem år siden, og nu igen i år. Det er vigtigt for mig, at Alvin kender til landet og til den familie vi har dér.

Vi bor hos min tante, Britt, som er en mega sej og innovativ kvinde. Der findes ikke det hun ikke kan klare, tror jeg. Hun har fire børn, fuldstændig jævnaldrende med mine søskende og jeg, og da hun lige var blevet enlig mor, var hun med de fire søskende og fire plejebørn på ferie i Danmark…alene…Wauw!

Ferie i syd Norge

Børnene er nu blevet voksne, og tiden som plejemor er skiftet ud med jordbær. Så glæden var stor hos Alvin, da han fandt ud af, at vi skulle bo på en lille jordbær farm.

Se hvordan det gik da vi var ude at finde De glemte kæmper!

Ferie i syd Norge – hvad kan det?

Vi har plukket og plukket og spist jordbær til vi var ved at revne. Det er virkelig svært at lade være med at mase bare et lille jordbær mere ned, når de bare står dér og ser indbydende ud.

Ferie i syd Norge

Ferie i syd Norge

Ferie i syd Norge

Det ligger i Marnardal i Sydnorge, og er det hyggeligste lille sted.

Ferie i syd Norge

Ferie i syd Norge

Ferie i syd Norge

Det synes Alvin også, og vi er SÅ klar til at komme igen – måske allerede til næste år? Ferie i syd Norge er det bedste jeg længe har oplevet.

Husk at du altid kan følge med på Facebook lige her!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En stor dag i Cirkus Arena