Flere glimt fra varmen 

Thailand og mad

Thailand og mad, det er noget der passer rigtig godt sammen, ik? Både i Danmark, men søreme også i Thailand, er jeg vild med deres mad. De kan bare noget helt særligt.

Namma nam – dét havde jeg glædet mig til!

Thailand og mad

Se nu dette lille kunstværk af et måltid – har du set noget lignende? Nej vel! Portionen var ikke til mig, men jeg var nødt til at forevige det. Det var på vores dejlige hotel i Hua Hina at min far fik dette til frokost. Han siger at det smagte lige så godt som det så ud, wauw!

Se det skønneste kreative marked i Hua Hin lige her!

Thailand og mad, yes please!

Maden de laver er helt vidunderlig. Deres drinks var også fremragende! Især Mai tai fik jeg uforskammet mange af.

Thailand og mad

Thailand og mad

Thailand og mad

Thailand og mad

Thailand og mad

Thailand og mad

Thailand og mad

Fornøjelserne var mange; kokoskage,ægte thai-køkken over Hua Hins nattemarked, and med ris, mælkethe som thaierne er helt vilde med (min med kokos var ok, min niece fik chokolade som klart var bedst og min far fik bubblegum – fyfferpyffer!) og kylling i ananas.

Maden bliver man ikke skuffet over i Thailand <3

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flere glimt fra varmen