En lille bitte tuk tuk i Thailand

Flere glimt fra varmen 

Vi er allerede kommet hjem igen. Det er faktisk snart et par uger siden.

Det er godt, at jeg ikke er én af de der prof bloggere, for lige pludselig mister jeg fuldstændig lysten og drivet til at lægge billeder og ord op. Både her og på ig. Og så trækker jeg stikket.

Men nu er vi hjemme

bangkok med børn igen, og hverdagen er i gang. Og så kan jeg med rette læne mig lidt tilbage, og nyde oplevelserne fra dejlige Thailand i bakspejlet.

Her kan man finde alt. Fx et lille sy-værksted midt på gaden?

bangkok med børn
Thailand er virkelig et vidunderligt rejsemål, og jeg kunne rigtig godt tænke mig at komme tilbage. Desværre er min mand ikke rigtigt “i stand” til disse rejser udenfor Europa pga hans manglende milt. Det fik vi for alvor oplevet, da vi var i Tyrkiet for tre år siden.

Det betyder altså, at rejser til lidt mere eksotiske lande foregår uden ham. Og det er jo helt ok indimellem, men som familie har vi jo også brug for fælles rejsetid sammen.

Det var også noget særligt at opleve det med min far, niece og Alvin. Det varmer mit hjerte at se min far have så nært og varmt et forhold til min dreng. Det er en stor gave, som jeg aldrig tager for givet. Han er heldig, ham den lille…

bangkok med børnbangkok med børn

Alvin måtte især i Bangkok op på morfars skuldre. Det var svært for de små ben at følge med, og han så alt meget bedre deroppe fra.

bangkok med børnbangkok med børn

Udsigten fra Hilton i Hua Hin – elevatoren var i udu, da vi skulle ned, så dér blev det trapperne.

Jeg har været i Hua Hin tidligere, og det er altså et godt rejsemål med børn. Det vil vi gerne anbefale 🙂

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille bitte tuk tuk i Thailand