Aftentur på stranden

En lille bitte tuk tuk i Thailand

I dag ankom vi til hæsblæsende Bangkok. Her er højlydt, travlt og eksotisk. Lige som jeg husker det. Og tuk tukker er her så rigeligt af. Det er sjovt som de skifter karakter, alt efter hvor i Thailand man er.

tuk tuk i ThailandAlvin er ved at være lidt træt i benene, sådan generelt. Han har klaret ferien til topkarakter, og er nu ved at være mæt af indtryk og oplevelser, tror jeg. Han jublede i dag, da jeg drillede ham, og spurgte om han skulle have rugbrødsmadder til aftensmad – skuffelsen var stor, da han fandt ud af at der blot var for sjov.

Chinatown i Bangkok var en tosset vild oplevelse, læs med lige her!

Det største hit hernede er absolut at køre i tuk tuk. Og at køre tuk tuk i Thailand er ikke til at slippe udenom, det har vi virkelig haft nogle fede oplevelser ud af. Det er mystisk som man pludselig kan miste enhver fornuft, og synes at det bare er a-okay at køre i et lille ustabilt køretøj på fuldt befærdede veje, og som næppe var undsluppet Vlados skarpe øje i Danmark – men det gør man jo altså. Især Alvin;-)

tuk tuk i Thailand
Så da vi stødte på denne fine lille sag på nattemarkedet, måtte den med os videre. En lille fin tuk tuk i glade farver, til at minde om alle de vilde tuk tuk i Thailand ture.

tuk tuk i Thailand
Tiger kapslen er fundet på jorden, Alvin har samlet og samlet kapsler sammen de sidste dage. Og denne er særligt populær. Jeg har prøvet at skille os lidt af med dem undervejs, men han har altså skarpe øjne, og holder godt øje med alle sine indsamlede små metal-skatte. De bertyder bare noget for ham for tiden.

Forhjulet røg med det samme, så den har allerede været ombyttet. Men han elsker den!

Og så gør moren også;-)

Smukke Thailand gjorde det bare så godt, læs med lige her

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aftentur på stranden