Kærestetur til Rom - det kan anbefales!

Fodboldfyr

Alvin er jo egentlig den mindste af tre. Tim har to herlige drenge fra et tidligere forhold, de var 10 og 12 år da vi fik Alvin. De forguder ham, i hvert fald noget af tiden. Resten af tiden kan de vist synes, at han

fodboldleg Frederikssund er lidt irriterende.

Nåmmen, de har altid været pjattede med fodbold. Og det er Tim også. Så det lå ligesom i kortene, at Alvin også skulle udvikle en kærlighed til den sort-hvide bold. Og ganske rigtigt…

fodboldleg Frederikssundfodboldleg Frederikssund

Så da der startede fodboldleg i Frederikssund for de tre-fem årige, var Alvin klar. Herover er det faktisk Valdemars far Alvin scorer på mål hos. For bedste kammien Valde går der nemlig også, hans storebror sidder på bolden ved siden af Alvin.

Det er en kæmpe succes, og Alvin elsker at suse rundt med vennerne på fodbold banen.

fodboldleg Frederikssund

Indendørs eller udendørs?

Lige nu spiller de fodbold i en indendørs hal, og Alvin synes det er meget federe når der er høj sol og græsplæne. Så af flere årsager, længes vi efter foråret.

fodboldleg Frederikssundfodboldleg Frederikssundfodboldleg Frederikssund

Valdemar går ligesom igen, er de ikke bare mega nuttede som de står dér med armene om hinanden?

Valdemar skal desværre (for os altså…) på privatskolen her i byen, så hans forældre og vi må sørge for at mødes endnu oftere, så deres dejlige venskab kan holdes ved lige.

Evt til drinks;-)

Fodboldleg i Frederikssund er organiseret af frivillige der klargør alt til dagene. Det koster kun 100 kr for en sæson, så det må sige sta være rigtig billigt!

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærestetur til Rom - det kan anbefales!