Hvad Alvin siger #9 (om verdens bedste sang)

Hurra hurra på en fem års fødselsdag

Vi har holdt fem års fødselsdag herhjemme!

Alvin har virkelig set frem til at fylde fem år, Wauw det er åbenbart stort!

Vi prøvede noget nyt i år, nemlig at Alvin ikke var syg. Det var ret fedt, vi satser på en gentagelse til næste år. Sidste år var træls med sygdom. I år var meget bedre.

fem års fødselsdag

Han har simpelthen været så sød og tålmodig mht de gaver der har stået pakket ind i en uge nu – overhovedet ikke noget med at plage eller prikke på pakkerne (som hans far påstår at hans mor gør, tsk tsk…).

Han sov dejligt længe til kl 8, og lå i smørhullet og puttede, inden han pludselig kom i tanke om gaverne og spurtede ind i stuen, for at se om gaverne var der endnu, og om der var pyntet op. Og det var der søreme. Der var endda vafler til morgenmad, for det elsker Alvin. Han tog to bidder af én, og sagde “De smager forfærdeligt, mor!” Okaaay, tak #dinLilleLort. Det handlede vist mere om, at det var spild af tid at spise, når man istedet kunne åbne gaver. Og nu havde ventet tålmodigt i knap en uge.

fem års fødselsdag

fem års fødselsdag

fem års fødselsdag

Det fine børneatlas fik han af morfar, så han kan tjekke Thailand ud inden vi skal afsted om 16(!) dage.

Vi havde købt et Angry birds sæt, en mikrofon der kan forvrænge lyd (som han er vild med), en “lyse-bold” og en LEGO City politistation. Sidst nævnte købt aftenen før på en lokal Facebook side. Hvad man dog ikke kan finde secondat hand; 250kr uåbnet. Yes please.

Dagen forløb helt som forventet; stress og panik løsninger indtil gæsterne kom kl 14, ventetiden var uendelig lang, syntes Alvin. Jeg havde ellers lavet kagerne dagen før (at være forberedt i god tid, er en evne jeg mestrer meget dårligt – så jeg var svært tilfreds med mig selv!).

Alvin nød at være i centrum, og sagde selv at det var så dejligt at alle dem han bedst kan lide var kommet. Han er SÅ heldig at have så fantastisk en familie.

fem års fødselsdag

fem års fødselsdag

fem års fødselsdag

Ballonerne er igen i år købt på eBay, de er så billige og findes i et væld af udgaver og motiver. Disse har kostet ca ti kr pr stk.

Se de flotte fødselsdagsballoner fra eBay lige her

Kagen med bær fik jeg en tilsvarende af på cafe i sidste uge, og fandt opskriften på denne blog – den var mega god. Og perfekt til en fem års fødselsdag.

Det må man efter en fem års fødselsdag:

At være fyldt fem betyder flere ting; man må lege med det særlige LEGO i børnehaven, der er kun ét år til skolestart og der er kun et år mere tilbage på fodbold legebold.

Han bliver stor! Nu! Og det er sgu helt ok. Vi nyder hvert øjeblik, og han vil stadig putte og ligge i arm med sin mor og far. Han er sød og sjov og fræk, og en kvik lille fyr der husker som en elefant. Han elsker bær og youtube, og afskyr kartofler og elefanthue. Han leger med drenge og piger, men er desværre begyndt at tale om at pigeting er ulækre… Han er bare helt perfekt altså… tillykke min dreng.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad Alvin siger #9 (om verdens bedste sang)