To gange adventskalender

Hjemmesyede pels luffer – DIY luffer

Julen er sgu så dyr, ik…så jeg sparer hvor jeg sparer kan. Og her er hjemmebiksede gaver jo en god idé – men de skal jo altså helst også værd at bruge.

Sidste år syede jeg disse fine luffer i julegave, og de har vist været et hit. Så i år ville jeg forsøge mig med de samme vanter, men i pels. Altså endnu et projekt med DIY luffer.

diy luffer

Jeg fandt en stak kanin pelse i et loppesupermarked til ti kroner pr stk, haps haps. De kom alle med hjem. Jeg havde ikke mere fleece, så kørte en tur op i den lokale sy-biks, og fandt noget kunst pels til foer. Fy føj da, hvor det fældede! Jeg havde hår alle steder i sy-rummet, det var ligesom når man lige har været hos frisøren. Men så havde jeg også hvad jeg skulle bruge til DIY luffer. Så var det bare at gå i gang.

diy lufferdiy luffer

Brug hvad du har

De er ret enkle at sy. Mønsteret kan du finde gratis her. Prul Bee har virkelig mange fine og gratis møsntre, med god beskrivelse og vejledning – en hjemmeside jeg stærkt kan anbefale. Det mest udfordrende var at få lukket dem ved håndleddet. Her brugte jeg noget strikkantebånd, som jeg har haft liggende  virkelig længe. Det var dejlig strækbart, så det gik helt nemt.

Læder og filt er begge dele noget jeg havde liggende, så med udgift til pels og foer har de kostet ca 45 kr at lave. Til det skal man så lægge banden og svovlen, og stress lillejuleaften med en indædt opsang til sig selv over at man ikke startede før…helt som vanligt.

Så håber jeg at modtageren er glad for dem, og at der snart kommer lidt vintervejr, så de rigtigt kan luftes. Det er jo sjovest når sneen daler stille ned, ik….

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To gange adventskalender