Glædelig jul på De ukendtes grav, farfar

Juleaften, du var dejlig

I år holdt vi Juleaften  her hos os. Et lille sluttet selskab bestående af Tim, Alvin og jeg – og aftenens gæster; farmor og morfar. Alvin var lidt uforstående overfor, at vi ikke blev flere. Som regel ved fødselsdag og andre festlige lejligheder, er vi jo rigtig mange. Heldigvis var det to af hans yndlingsmennesker der kom, og det var mere end nok.

Juleaften

Vi startede med at lave konfekt, bedre sent end aldrig…Alvin var vild med konceptet; både at spise det undervejs og dyppe i chokolade og glimmer. Morfar viste uanede talenter udi kreativ konfekt, og det er nu fastslået at det ikke kun er min mor jeg har arvet mine kreative evner fra;-)

Juleaften

Juleaften

Juleaften

Maden til Juleaften  stod jeg naturligvis ikke for. Sovs og kartofler bliver bare aldrig min spidskompetence. Så Tim og svigermor var primus motor på den del, min far pillede nogle kartofler og jeg dækkede bordet.

Det absolut mest fantastiske julemarked finder du utvivlsomt i Budapest, se bare her!

Maden var lige i øjet, og ris A la mande blev indtaget efter tre julesange om træet, efter at gaverne var lukket op. Alvin fik faktisk “kun” 12 gaver – det er jo mange, men havde alligevel forventet flere. Og han klarede det bare så flot! Ingen tiggeri om at åbne gaver, og trods han var vågen til kl 00:30, var der intet piveri eller utidig opførsel.

Sidste år fik jeg i adventsgave en selfiestang af Tim, den øver jeg mig i at bruge. Som det ses herunder, skal jeg måske øve mig lidt endnu…

Juleaften

Juleaften

Juleaften

I dag har vi sovet lidt på skift, endda Tim også – som ellers aldrig sover om dagen. Alvin har trisset rundt i nattøj hele dagen, og i korte øjeblikke været lige ved at kapitulere, men fik hevet sig selv op ved kraven, og kørt videre på den sidste energi fra konfekt, skumjulemænd og andesteg. Da han skulle puttes i dag, sov han øjeblikkeligt, og uden den evindelige debatklub der ellers ofte kan opstå når mor er hjemme …

Juleaften

Juleaften

Juleaften

Juleaften

 

Så det var den jul! Nu ser vi frem til julefrokost hos svigermor i morgen, to arbejdsdage for både Tim og jeg (næste år tager jeg HELT SIKKERT juleferie. Gider ikke at arbejde i julen hvert år – sidste år var helt håbløst) og derefter nytårsaften sammen med min lillebror og hans familie. Det bliver skønt.

Nu vil jeg se videre på en ny Netflix serie jeg er startet på, OA, den lader til at være lovende…det er SÅ svært at finde noget der er lige så godt som TWD, det behøver slet ikke at være samme genre, men bare spændende….kan I anbefale noget?

Jeg håber at du også havde en skøn Juleaften!

Husk at du altid kan følge med på Facebook her og på IG lige her!

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig jul på De ukendtes grav, farfar