TWD feber - nørd eller ekspert?

Siden sidst, julelys og biftur i Sillebroen

Har jeg set i øjnene at jeg måske har meldt mig til lidt for mange advents-byttelege? (4 med Instagram damer og veninder…så er der drengens pakkekalender og nevø og niece ligeså og ham hr mand. Fuck)

Købt udendørs julelys. Nu er jeg for alvor blevet en provinsfrue.

Sillebroen

Været i biffen, OG både fået skideballe af chef-maistro i Sillebroen bif for at fotografere det forsvarsløse slik OG opdaget at der findes xl sugerør(!). Hvem skulle have vidst det..?

Sillebroen

Sillebroen

Købt en gigant kaktus i svigermors lokale loppebazar. Enten går mine penge på stikkende planter eller adventsgaver.

Se mine fine fund fra svigermors loppebazar

Eller stof.

Sillebroen

Kastet mig ud i at sy julefrokost kjole til mig selv. I velour. Optimistisk? Nej, det optimistiske er at jeg tænker den vil se nogenlunde sådan her ud:

Sillebroen

Drukket varm cacao af mit Daryl krus som jeg fik af Laila. Jeg er vild med det!

Sillebroen

Nærmest lært at morse efter at have set, at det var dét Daryls maniske blinken gik ud på i det nyeste afsnit af TWD – spejderlejr, I’M COMING!

Sillebroen

Gjort et FANTASTISK loppescoop i den lokale genner – se nu lige en smuk fuglelampe!

Sillebroen

Startet på et utal af serier, i håb om at noget kan distrahere mig i den uge af gangen jeg venter på nye afsnit af The Walking Dead. Lige nu er jeg i gang med Under the Dome, og synes at den er fremragende (men alle siger at den bliver dårligere?)

Tim synes at jeg er lidt en taber, og at jeg burde få mig en anden interesse. Hvad skal det nu betyde..! Bare fordi jeg ser TWD når jeg syr, når jeg skal sove og i en ledig stund på arbejdet. Jeg ser jo kun High lights – den ér jo desværre set…

Jeg ser allerede frem til en fridag mere, den må bruges på endnu en tur i biffen i Sillebroen, syning og sluttes af med et afsnit af TWD!

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TWD feber - nørd eller ekspert?