Mor med diagnose - modige mødre #4

Lille Grynborg skabte gode minder

Var Alvin og jeg i skønne Legoland (og bagefter på vidunderlige Lille Grynborg) sammen med min veninde og hendes to drenge. Det er nu ret hyggeligt med de minder på Facebook, der husker én på store og små minder

Lille Grynborg
Vi kørte derover, og gjorde det egentlig ret meget på budget. Fx havde jeg købt to voksen billetter af en gammel bekendt, der havde vundet billetter i en konkurrence på Instagram. Og entré til ungerne var gratis, hvis de tegnede en tegning af et slot. Så vi slap med at betale 300kr for os alle fem, dét er en besparelse der kan mærkes da!

Den dag vi var på en skøn og kold tur på naturlegepladsen i Hillerød

Lille Grynborg

Lille Grynborg

Både min veninde Mette og jeg havde fri i hverdagene, og dermed mulighed for at stikke spontant afsted med de små rødder. Det er dét jeg er vild med ved skæve arbejdstider; den dér hverdags luksus. Det er bare ekstra lækkert at være afsted, uden intenst menneskemylder ud over det hele.
Det var en absolut fantastisk tur! Dejligt (køligt) vejr, god stemning og fint pyntet til halloween. Jeg kan se på Instagram at der er pyntet endda finere op i år, det ser meget gennemført ud.

Lille Grynborg

Lille Grynborg

Lille Grynborg

Lille Grynborg

Vi valgte at overnatte i Pirat hytterne, det var virkelig et hit for drengene. Måske allermest køjesengene, som de lavede udspring fra om aftenen, imens de trætte mødre havde smidt benene op og åbnet en flaske asti.

Der var ikke kø ved nogen af forlystelserne, og vi kunne prioritere lige som vi havde lyst til. Spise is, tisse, prøve brandbilerne 1-2-3-15 gange og alt det andet uden antydning af kø. Helt vildt lækkert.  Det var selvsagt ikke efterårsferie samme datoer sidste år;-)

Lille Grynborg – en lille himmelplet på Fyn

Efter lækker morgenmad i Legoland, kørte vi til Fyn hvor vi havde fundet en bondegård med klappedyr og mulighed for overnatning. Mette havde fundet det på nettet, Lille Grynborg hedder det. Et helt skønt sted med køer, heste, grise og andre husdyr. Det skortede heller ikke på fede køretøjer, og oplevelser med bondemanden.

Fx fik de en luksus køretur rundt på grunden, tre drenge der blev møgbeskidte bag på laddet – men de havde en fest!

Lille Grynborg

Lille Grynborg

Lille Grynborg

Mette har desværre 8-16 job nu, men spontan er hun stadig.

Jeg håber at vi snart skal på tur igen, kære veninde! Måske med start på Lille Grynborg denne gang?

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor med diagnose - modige mødre #4