Julebryg nissehue (eller lyskæde)

Hverdagsfri, vimpelranke og ødelagte ruder

I dag har været dejlig. Med fridag og vimpelranke. De dage er der mange af; jeg er simpelthen så lykkelig for mine hverdags fridage. Selvom det betyder aftener væk fra familien, så giver det så meget mere overskud i den anden ende.

vimpelranke

Vimpelranke med Cirkeline og vennerne

Så jeg har faktisk ikke bedrevet særlig meget. Alvin og jeg fes den af indtil sidste øjeblik, hvor der var fem minutter til han skulle møde ind. Jeg havde en vimpelranke med til hans stue, det havde Lis, hans stuepædagog, ønsket sig. Jeg syede nemlig en vimpelranke i sidste uge, da institutionen fyldte 16 år. Lis blev så begejstret, at jeg syede en til den også.

vimpelranke

vimpelranke

Jeg nåede også lidt ego-tid på kontoret i dag. Jeg er helt naivt i den tro (igen), at jeg når det med julepynten og indpakningen i år. Ha ha – jeg griner nærmest af det selv allerede. Men det er vel godt nok med lidt optimisme; den rette indstilling og alt det dér;)

Se her hvordan du laver en sjov fødselsdagsranke med dit barn på

Vi havde Valdemar med hjem fra børnehave. Han er søreme en fin lille fyr, hans far er dog en anden sag, læs bare Lige her hvad han finder på, ha ha…

vimpelranke

De er bare så nuttede. I morges da Alvin kom, var der kæmpe kram og Valdemar fortalte jublende Alvin, at “ved du godt at jeg bliver hentet af din mor i dag?”

Så sådan her sad de noget af eftermiddagen, hvis de havde fået lov, det meste. Indtil Ipaden blev inddraget, og der blev stillet krav til at de lavede noget andet.

Vi har ofte lille søde Valdemar på besøg. Sidste gang sov han her. Det gik super godt, lige indtil jeg hørte en hævet mandestemme udenfor vores hoveddør. Det var de to små kammier, der havde fået øje på naboens drivhus, og lige skulle se om de kunne ramme det. Det kunne de. Trods der var forhindringer i form af et hegn – og, troede man måske, en grusbunke (renoveringen har nu nået udendørs områderne). Grusbunken blev dog der de fandt stenene, og de kunne jo også stå på den, for dermed at komme tættere på.

Mor blev sur og naboen blev sur. Han tilgav dem dig hurtigt, og sagde at det bare ikke skulle ske igen.

Det var dog så tilpas slemt, at vi synes at de måtte have en flaske vin, en Pilea stikning og lidt baby tilbehør til den nyfødte. Så Alvin måtte gå skammens lange gang, og med over at sige undskyld.

vimpelranke

Alvin havde taget en stormtrooper maske på derover. Jeg tænkte ikke over det; han er så glad for klæd ud tøj og især sine masker. Da vi nåede naboen, tog jeg den ned – stor fejl. Alvin blev flov, og blev deraf både gal og ked af det. Så imens jeg sagde undskyld på de frække drenges vegne, skulle jeg trøste et styk opkørt og pinligt berørt barn.

Det hele endte dog godt. Og Alvin er meget optaget af, at man ikke må balre ruder…!

Husk at du kan følge med på Facebook lige her !

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julebryg nissehue (eller lyskæde)