Scrunchies og tre måneder til jul

Når man er afhængig…

Og næsten ikke kan holde det ud længere.  Så laver man TWD perler. Der er ca en måned til syvende sæson af The walking dead har premiere på amerikansk TV.

TWD perler

TWD perler – når man ikke har andet at lave

Sidste år viste DR3 den, næsten synkront med amerikansk TV. Det gør de desværre ikke i år, der er noget med rettigheder som de ikke helt kan blive enige om. Surt for os andre, for hvor vises den så? Og er der nogen der starter en selvhjælpsgruppe, hvis ikke den vises på dansk tv?
Jeg har planer om at mødes med en flok damer fra Instagram – det skrev jeg lidt om her, så kan vi fælles sidde og dyrke vores begejstring for de øreklapsuddelende, beskidte og rimelig bad-ass helte, der redder resterne af den verden vi kender.

Jeg har anmeldst sæson 8 af THE WALKING DEAD lige her – spoiler alert!

Men vi er jo nødt til at vide hvornår det er.

Ønskescenariet ville være, at have en uge fri, aflevere Alvin hos morfar eller farmor og så binge hele den nye sæson. To gange.  Men det er jo urealistisk, ikke at have fri eller at få barnet passet – men at se det hele i rap, som jeg gjorde med sæson 1-6. Der var jeg så priviligeret, at det bare lå og ventede på mig. Nu skal jeg vente en uge imellem hvert afsnit – det er jeg ikke sikker på, at jeg kan holde ud?!

Derfor har jeg perlet lidt i ventetiden. Og kan måske nå at have alle seriens karakterer klar inden premieren?! Det ville da være ret sejt synes jeg – jeg bærer stemplet “The walking dead nørd” med stolthed!

TWD perler

TWD perler

Skal du også se det?! Og måske lave nogen TWD perler imens, ha ha….

PS kan du se hvem det er jeg har lavet? Jeg synes selv at det er klokkeklart!

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Scrunchies og tre måneder til jul