Hårbånd med knude

Vi ses, røvhuller!

Endelig blev det den 1. september, og Farida og jeg skrider til Budapest! Yep, vi er hoppet på et fly til Budapest!

fly til Budapest

Jeg kan bare ikke få nok af Budapest, se selv lige her!

Vi fik den, synes vi selv, fremragende idé at forære hinanden flybiletter i fødselsdagsgave. Så nu ser vi frem til tre nætter på fire stjernet hotel INKLUSIVE SPA og med fusserne smækket op, og blommer i Madeira ved hånden (og dem kan Farida ikke lide, så jeg har dem heeeeelt for mig selv!). 

Jeg forudser at det også bliver noget med gyserfilm, pringles og usexet nattøj i sengen – noget a la “Vi rykker ritualerne til Budapest”. 

fly til Budapest

fly til Budapest

Fly til Budapest – nemt og svært billigt!

Vi fandt billetter til nærmest ingen penge lige her og hotel ligeså, 1650kr skulle vi af med. Det kan man jo næsten ikke engang få en anstændig nu-slår-vi-til-Søren shoppetur for herhjemme.

Så nu sidder vi på flyet, trætte og spændte, og prøver at beslutte om vi skal starte med at drikke White russians eller strawberry daquiries når vi ankommer til byen. Noget med procenter skal det i hvert fald være! Fordelen ved at tage afsted om aftenen, er i dette tilfælde, når jeg nu rejser med min sprutveninde Farida, at det vil være et helt naturligt tidspunkt at kaste en drink i hovedet. Smart, ik?

https://www.norwegian.com/dk/destinationer/budapest

Har du nogle tips til Budapest? Så stik mig dem lige da;-) Især shopping er vigtigt at vide noget om – jeg har en Forestilling om at de kan noget med håndværk; sådan noget med sirlige kniplinger og sjove uldne futsko. Og stof – kan man ikke købe billigt stof i Budapest?

Det sidste fik jeg faktisk svar på lige her – og det var et skønt svar (synes jeg selv)

PS nogen siger at min fly-tegning ligner en diller. Hvad siger du?

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hårbånd med knude