Hvad Alvin siger #8 (om lange knæ)

Batman vil have wienerbrød

Batman vil have wienerbrød – vidste du det?

Så er ferien slut. Og det er vi flere der lige skal vænne os til, piv.

Batman vil have wienerbrød

Det har været ualmindelig dejligt, blot at dangdere den og nyde tiden – at sove læng med god samvittighed, og ikke tænke “Jeg burde også lette røven og udrette ét eller andet”.

Nå men, særligt Alvin er utilfreds med at de stille dage pludselig er tryllet omtil ophold i børnehaven – og det trods han har savnet sine venner, og har måtte holde en sur mor ud, når han igen har fundet på mærkelige ting at udrette i sin kedsomhed. Men det skulle være så sundt, ik? At kede sig.

Verdens bedste hustler-drenge!

Første dag retur på Myggestuen startede for Alvins vedkommende kl 9:30 (som er institutionens smertegrænse for aflevering), og den lille fyrste kom med hjem igen allerede kl 15. Men lige lidt hjalp det. Han vrælede og var meget utilfreds, ja faktisk ked af det, over at “vi ikke skal hygge mere”. For at drysse salt i såret, vidste han godt at jeg havde fri (dumt. Bare dumt. ), og havde meget svært ved at forstå behovet for et par børnefri timer, der skulle bruges på rengøring. Jeg bestak ham med en lille pose stormtroopers købt i den lokale loppebiks, da jeg hentede ham – og lykken var stor da vi så at Darth Vader også var i den engang gennemsigtige plasticpose, der nu nærmere var en hvid hinde, af alle de fedtede barnefingre der havde beundret de små figurer, men forgæves fået lov at købe den med hjem….

Batman vil have wienerbrød

På vej hjem rullede vi vinduerne ned og musikken op. Og i cd afspilleren var MC Einar. Jeg har spillet lidt Østkyst Hustlers og MC Einar for Alvin, det er sgu da vigtigt at han hører noget ordentlig musik – og han er svært begejstret for Jesper Vildmand og hans lyde og den gæstende Batman figur – tænk, man kan pludselig se det i et helt nyt perspektiv; jeg har da aldrig dvælet ved det Batman halløj, men nu véd jeg præcis hvor – på begge CDer – at Batman optræder.

Læs et fint interview om Einar og hans sindslidelser her

Og Alvin synes det er sjovt at de bander. Hele tiden. Og jeg synes at det er sjovt at han hører det, og får en oplevelse af hvordan sproget også kan bruges. På en eller anden måde lyder det jo uendelig meget bedre, end når alle de nye unge rappere kommer i min radio (lød jeg lige gammel der?). Det Alvin indtil videre er blevet mest forarget over, er at Einar bryder loven, og praler af det:

 “Jeg er på bistandshjælp og jeg går over for rødt”

Går han over for RØDT, mor..?!

Batman vil have wienerbrød

Da han så igen i går græd da jeg skulle gå ved aflevering, greb jeg en desperat line og sagde “men jeg skal jo ud i bilen, og høre om Batman vil have wienerbrød …” – og var der ro og våde kys kunne uddeles. Halleluja. Så fra nu af skal vi høre historier om Batman, Karius og Baktus samt Jesper Vildmand der laver mærkelige lyde med sin mund. Nonstop.

Missionen er fuldført.

PS gæt om jeg fik gjort rent. Eller om jeg valgte at se Stranger Things  på Netflix.

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad Alvin siger #8 (om lange knæ)