Kirppu - sælg dine gamle sager eller gør et kup!

Fredag i hjemmesyet kappe og superhelte bukser

Alvin er meget begejstret for superhelte, ligesom de fleste andre drenge på hans alder. Han har derfor fået sin egen hjemmesyet kappe, og den er han vildt glad for.

hjemmesyet kappe

Jeg har også syet et par leggings til ham ud af en undertrøje jeg fandt i Kirppu. Den kostede en tyver, og virker som om den er nærmest ubrugt. Først tænkte jeg at sy en trøje til ham, men motivet var for stort, og han mangler faktisk slet ikke hverken t-shirts eller trøjer – så det blev til et par leggings i stedet – Alvin vil jo helst ikke gå  andet. Det kan du i øvrigt læse meget mere om lige her, hvor jeg både fik hug og applaus for min dreng i leggings – jeg er ligeglad hvad han går i, tænk at det betyder så meget for andre?!

Se de bananbukser jeg syede til Alvin ud af en gammel sweatshirt

Hjemmesyet kappe med attitude

De endte med at se sådan her ud, og både dreng og moren er tilfreds med resultatet.

hjemmesyet kappe

Kappen har jeg syet en sen aften – den er i lyseblå og gul satin, og med et stort A og lyn bagpå, som en ægte superhelt. Af uforklarlige årsager skulle den være helt krøllet sammen da billedet skulle tages, og ansigtsudtrykket være bistert og barskt.

Jeg tror at Alvin har haft en super-fantastisk dag i børnehaven:)

Husk at du kan følge med på Facebook lige her

Og Instagram lige her

 

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kirppu - sælg dine gamle sager eller gør et kup!