Ny pude! (der matcher min Bananpude)

Verdens bedste mødregruppe

Den er jeg i! Jeg elsker min mødregruppe.

mødregruppe

Vi er så vidt forskellige, og ville nok gøre de færreste ting ens. Men spise, drikke, grine og hygge, det lykkes altid. Både med og uden unger.

Til julefrokost med mødregruppen udne børn!

Indimellem kan alle ikke få afsat yngel, og så er der en mini eller to med til jule eller påskefrokost.

Mødregruppe med forskelligheder

Vi har hver vores historie, og vores børn er også ret forskellige. Jeg var fx ved at få tic’s, af at se lille Patrick aaaaltid blive lagt ned i liften – lysvågen – og lige så stille og veltilfreds lægge sig til at sove. Måske gryntede han lidt, og så fór Millika over til ham, for at tjekke barnets ve og vel.  Imens jeg stod udenfor, og vuggede, nej rystede barnevognen som var den en cocktailshaker. Imens Alvin hylede så snart jeg bare tænkte på at slippe grebet om den skide kolde vogn. Jeg bandede nok lidt, og da han endelig faldt i søvn, løb jeg ind til det overdådige kagebord, og ondulerede resterne (Hej håndtag…!) inden han vågnede igen.

mødregruppe

mødregruppe

De andre i mødregruppen synes vist også, at jeg indimellem var lidt hårdhændet ved Alvin;-) Børn har sgu meget godt af at erfare, at livet er andet end fri mælkebar og varme dyner non stop. Så når jeg aldrig smed alt hvad jeg havde i hænderne, for at samle mit væltede barn op – for eksempel hvis jeg helt outstanding sad ved kagebordet I M E N S Alvin var vågen – grinede de andre lidt.

Ligesom vi grinede af at Lea altid sukkede og stønnede over manglen på cool pigetøj, og altid endte i h&ms drengeafdeling på jagt efter jeans til Emma.

Og lidt af Susanna, der næsten blev lidt forskrækket når hun kom hjem til os andre, og så det plastic helvede af legetøj der stod stablet alle steder. I hver et hjørne, ik Millikka;-)

Pernille var vi vist mest bare imponerede af; altid tærter og kage OG fuld makeup. Imponerende.

For et par uger siden mødtes vi så hos os. Og det var helt som det skulle være. Se lige de flotte fyre.

 Næste gang håber vi at Emma er med, og at der ikke går et halvt år;-)

Tak for jer tøser, glæder mig til mange år endnu.

4 kommentarer

 • Millika

  Haha og det samme gælder med Milan, han falder også i søvn på sofaen, ligesom Patrick. Men det der med at fare afsted når han lå i sin barnevogn var ikke på samme måde, som med Patrick. Haha husker det TYDELIGT 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Slinkypiinky

   Ahahahahah ja du er bare så heldig altså, Millika!
   Jeg husker det også – og det var gode tider:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som en dejlig gruppe.

  Nu er vores børn kun 20-21 måneder, men vi har i siden ungerne var et år mødtes en gang i måneden alle sammen. Altså mor, far og barn. De er ikke alle gange alle kommer dog.

  Vi er forskellige og der er ting de andre gør som jeg synes er meget forkert. Og der er ting jeg lader mig inspirerer af.og hyggeligt har vi det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Hej Stine,

   det er en skøn gruppe:)

   Det lyder da som om I har en dejlig og stabil mødegruppe mon ikke det lykkes jer at holde kontakten på den ene eller den anden måde også:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny pude! (der matcher min Bananpude)