Liebster award

Upcycling af herreskjorte

Upcycling af herreskjorte; det er virkelig noget jeg har gjort mange gange! Og med stor succes. Jeg elsker bare at upcycle!

Vupti, mit sy-mojo er kommet farende retur sammen med den nyindkøbte overlocker. Jeg syer og syer, åh hvor jeg elsker det!

Upcycling af herreskjorte

Den anden dag fik jeg øje på en skjorte-rest i min skraldespand, og tænkte at den fine lomme var en skam at smide ud. Så snip snip, den blev klippet lidt i.

upcycling af herreskjorte

upcycling af herreskjorte

Jeg havde brugt bagstykket af skjorten til at sy noget andet af, så der var ikke så meget tilbage. Men lige akkurat nok til et par shorts str Alvin.

Upcycling af herreskjorte – med eller uden lommer

Så med lidt møje og besvær fik jeg arrangeret stykkerne så det passede, og fik også lommen med, nu som baglomme.

upcycling af herreskjorte

upcycling af herreskjorte

Af en anden skjorterest lavede jeg lommer. Der var faktisk ikke plads nok, så jeg måtte tage lidt af en skuldersøm med – og det blev faktisk helt godt! Det tilfældige og begrænsede man har at arbejde med, synes jeg er så spændende og udfordrende at arbejde med. Det er virkelig tilfredsstillende når man får lavet et fint resultat af noget der ellers skulle smides ud.

Resultatet blev fantastisk, hvis nu jeg selv skal sige det – og det er de eneste shorts (bortset fra når han er til fodbold) det endnu er lykkedes mig at putte ham i.

De blev her til aften testet af i min dejlige barndomvenindes sommerhus – fodbold og fuld fart på, og de er godkendt!

upcycling af herreskjorte
Jeg kan ikke anbefale skjorter nok til at sy nyt af – de er lavet af de skønneste lækreste kvalitets stoffer:) Jeg har også syet bukser til Alvin ud af skjorte tidligere, de bliver bare så fine.

God sommer – så længe den varer;-)

Husk at du altid kan følge med på Facebook lige her!

Skriv en kommentar

  • Hvor er de bare fede! De ser så bahagelige og ‘luftige’ ud – og ja, der er ikke ret meget, der slår dejlig blødt skjortestof fra gamle skjorter. Og så er genbrug jo altid godt!
    Fedt du har fundet sy-mojo’en frem igen! Savner lidt min…men det er nok mere noget med manglende tid egentlig! ØV! Har du egentlig syet shortsene på overlockeren? KH Lilly

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Liebster award